StoryEditorOCM
Košarkanisu mogli vjerovati

Lijepa priča iz KK Splita: Toni Kukoč ostao je pod dojmom jednog dirljivog pisma i odlučio upoznati se s dvojicom velikih fanova

Piše PSD
9. siječnja 2022. - 11:52

Lijepa priča stiže nam iz KK Splita, a u njoj glavnu ulogu igra Toni Kukoč. O čemu se točno radi, najbolje ćete saznati iz objave samog kluba, stoga vam ju prenosimo u cijelosti:

"Znate onu da sport piše najljepše priče... Evo jedne. Prije skoro godinu dana Martina nam se javila s molbom, u koju ni sama nije vjerovala da će biti ispunjena, da svom zaručniku omogući susret s Tonijem Kukočem, njegovim životnim idolom.

"Svjesna sam da najvjerojatnije neću uspjeti, ali bar znam da sam ga htjela usrećiti s onim što najviše voli. Isti san sanja i njegov brat", pisala nam je Martina.

Kada smo Toniju prenijeli dio Martininog dirljivog pisma, nije dvojio ni sekunde. Obavijestili smo Martinu da je termin nedjelja u 10, a ona je svom Tomeyu, sada već suprugu, i bratu mu Ivanu sve otkrila tek noć prije polaska. Naime, braća Tomey i Ivan Ćurković, inače iz Benkovca, a žive u Zadru, u nedjeljno jutro stigli su na Gripe.

- Ne mogu vjerovati da će se ovo dogoditi - jedan drugome govorili su u nevjerici dok su čekali Tonija ispred dvorane.

Toni ih je primio u Žutom salonu, potpisao se na dresove, sličice, fotografirao se s njima. Toliko je na jednom mjestu bilo nabujalih emocija da je to teško bilo kakvim riječima opisati. 

- Majka nam je usadila tu ljubav - govorili su momci koji su se rodili (jedan je 89', a drugi 91' godište) dok je Toni osvajao titule prvaka Europe s Jugoplastikom.

- Mi smo htjeli letjeti u Chicago da bi se slikali s vama - pojašnjavao je plan B Tomey.

A Martina, glavna autorica projekta "ostvarivanje životnog sna svom dragom" samo se smješkala, sve snimala..."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2023 08:08