StoryEditorOCM
Košarkapravna bitka

Kriza u obitelji Kobea Bryanta: ‘Ta me žena iznuđuje, ona želi naš i njegov novac i spremna je na sve‘

Piše Sport SD
11. svibnja 2023. - 18:40

Već tri godine sportski svijet oplakuje prerani odlazak Kobeja Bryanta, jednog od najboljih košarkaša novijega doba. U helikopterskoj nesreći "Mamba" je izgubio život početkom 2020. godine, a s njime je poginula i njegova 13-godišnja kći Gianna.

Njegovo ogromno bogatstvo, više od 600 milijuna dolara naslijedile su supruga Vanessa i još dvije kćerkice. No, sada je u priču upala i Bryantova punica, a Vanessina majka Sofia. Odlučila je podignuti tužbu protiv vlastitog djeteta "zbog svega što je za života za nju napravila" i za to traži ogroman novac, prenose Sportske novosti.

Navodno je majka Sofia za Kobejevog života s njime imala ugovor o njenom dosmrtnom uzdržavanju, a gospođa Sofia od kćerke sada traži i isplatu iznosa koji joj navodno pripada zbog toga što je za nju radila kao osobna asistentica i dadilja za dvije unuke.

Američki mediji prenose izjavu Bryantove udovice Vanesse koja tvrdi da je njena majka sada samo iznuđuje, te da je od obitelji uvijek dobila ono što je htjela i tražila.

- Ja i njen zet smo je podržavali jer sam ja to tražila. Sad želi naplatiti 96 dolara po satu jer je navodno radila 12 sati dnevno 18 godina pazeći unučad. Ustvari je samo povremenu čuvala moje starije djevojčice kada su bile manje - riječi su Vanesse Bryant.

Majka Sofia sada od Vanesse traži oko 7.5 milijuna dolara.

- Ranije ove godine tražila sam joj novi dom, a ona je tjedan dana kasnije dala intervju u kojem je napala našu obitelj uz brojne lažne optužbe. Živjela je godinama u apartmanima, nije plaćala ništa i onda napravi ovako nešto. Ona želi naš i njegov novac i spremna je na sve - dodaje Vanessa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 05:03