StoryEditorOCM
Košarkaoporavlja se

‘Huligani‘ skoro ubili poznatog košarkaša, sada je otkrio detalje brutalnog napada. U pozadini svega su veliki novci?

Piše SPORT SD
16. svibnja 2023. - 14:48

Jedan od najboljih ruskih košarkaša, Aleksej Šved, prvi je put javno progovorio o brutalnom fizičkom napadu koji je doživio u centru Moskve 1. svibnja, pišu Sportske novosti.

34-godišnjeg košarkaša moskovskog CSKA huligani su napali ispred jednog restorana u Moskvi i nanijeli mu teške tjelesne ozljede zbog kojih je nekoliko dana u bolnici bio u životnoj opasnosti.

O strašnom incidentu pisali su brojni europski i svjetski mediji, a Šved je sada za ruske medije po prvi put otkrio detalje cijelog slučaja.

"Ti momci su se kladili na CSKA, uložili su veliki novac i izgubili ga. Mene i moju suprugu Nastju su nakon toga vidjeli u restoranu, okružili su nas, počeli su nas vrijeđati, a onda istjerali van i fizički napali", ispričao je Šved koji je u toj noćnoj mori imao još i nesreću da je nakon jednog udarca pao te udario glavom o rub kolnika.

"Nisam se htio tući s njima. Rekao sam supruzi da idemo, ali tada su me opkolili i počeli me nogama udarati u noge, glavu, po leđima. Pao sam, nisam ni vidio tko me sve tuče i završio u bolnici. Ozljede su bile jako teške, ali sada je bolje, dobro se oporavljam", rekao je Šved koji je trenutno na kućnom oporavku.

Unatoč nešto boljim vijestima, liječnici i dalje ne žele prognozirati tijek oporavka niti prognozirati kako će napad utjecati na njegovu košarkašku karijeru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 22:23