stdClass Object ( [id] => 1138795 [title] => Jednoglasno usvojen prijedlog MOST-a, KK Splitu pet milijuna kuna godišnje [alias] => grad-odlucuje-o-sufinanciranju-kk-split-rasprava-jos-traje-vi-kao-vlasnici-cete-odrediti-kojim-smjerom-zelite-da-klub-ide [catid] => 278 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

11:30 - Vijećnici su se na stanci usuglasili. Po povratku vijećnika u dvoranu gradonačelnik Ivica Puljak je predložio da se usvoji prijedlog MOST-a da u iduće dvije godine KK Split dobije po pet milijuna kuna, a potom da se najkasnije u prvom kvartalu iduće godine raspravlja o ukupnoj budućnosti splitskog sporta na Gradskom vijeću.

Potom je taj prijedlog stavljen na glasovanje. Jednoglasno je sa 27 glasova za (svih prisutnih vijećnika) usvojen taj prijedlog o ulaganju u KK Split. Dakle, Gradsko vijeće Splita izglasalo je financijsku potporu Košarkaškom klubu Split u iznosu od pet milijuna kuna u iduće dvije godine, s time da bi se u slučaju povećanih troškova i potreba kluba taj iznos onda mogao dijelom i povećati ako se s tim ponovno složi Gradsko vijeće.

11:15 - Vijećnik Ante Franić je rekao kako je Grad od 2016. do 2021. u klub uložio 35 milijuna kuna.

- Politika vas je navikla da ne razmišljate o vlastitim sponzorima, Uprava i NO ne razmišljaju poslovno. Ja sam zato da se ova godina isfinancira, ali nemojte nas dovesti u ovu istu situaciju i dogodine. Ako bude tako bilo bi korektno da svi odstupite.

Pritom je prozvao vijećnika i predsjednika NO-a kluba Antu Vukovića da je puno energije potrošio u nagovaranje Tomislava Mamića da se vrati kao sponzor u klub.

Nenad Uvodić (Centar) je klub usporedio s karamboliranim vozilom koje se popravlja jer je tako već odavno odlučio Grad Split.

- Ova odluka je donesena puno ranije. Mi odlučujemo danas hoćemo li onaj novac koji smo u klub uložili prije zanemariti. Prebacivanje odgovornosti na aktualnog predsjednika ili NO nije korektno.

Ante Vuković (NL birača Ramljak-Mamić).

- Mogu razumjeti kolegu Franića kada proziva mene, ali ne i kada proziva gospodina Mamića koji je jedan od najvećih sponzora splitskog sporta, a bio je i sponzor kluba u trenucima kada je klubu bilo najteže – replicirao je Vuković.

- Želio bih samo da gospodin Mamić bude generalni sponzor kluba, za što je svojedobno bio zainteresiran, tako da klub stane na svoje noge i da se financira privatnim novcem – rekao je Franić.

Vuković je govorio o opasnosti od potencijalnog stečaja kluba i pravnim konzekvencama.

- Sviđa mi se amandman MOST-a koji planiraju pomoći klub s deset milijuna u dvije godine, kao i dio da se na Gradskom vijeću dodatno raspravlja o dodatnim sredstvima – rekao je Vuković.

Uzvratio je Franić.

- Neće klub u stečaj, svi smo rekli da ćemo pomoći na ovaj ili onaj način, ali moramo voditi računa o potrebama svih naših sugrađana.

Vuković je zamjerio Franiću što je klub nazvao krpeljem splitskog sporta.

- To je najtrofejniji splitski klub, slavne prošlosti i svijetle budućnosti. Nema ga smisla ni potrebe tako zvati – rekao je Vuković.

Uslijedila je petominutna stanka za sastanke klubova vijećnika.

11:00 - Kada je točka dnevnog reda o „žutima” stigla na red, predsjednik uprave KK Split Edo Blažević izložio je na sjednici Gradskog vijeća prijedlog da Grad sufinancira klub sa sedam milijuna kuna godišnje u iduće dvije godine. Između ostalog pritom je naveo što je sve u posljednje vrijeme napravljeno na Gripama u redovima nekadašnjeg trostrukog prvaka Europe, uz dosadašnju podršku Grada Splita. Prije ovog je tijekom stanke na sjednici, HDZ je preko vijećnika Tonija Tomasa najavio amandman da se klubu pomogne sa šest milijuna kuna u idućoj godini umjesto spomenutih sedam u iduće dvije.

- Kao prvi otvaramo fan shop, prvi smo otvorili web shop od košarkaških klubova, imamo rekordan broj pretplatnika, ponovno smo vratili brand Jugoplastika, nakon 24 godine postavljen je novi parket, nakon 15 godina modernizirana je teretana... U sportskom dijelu, povećao se broj djece u omladinskom pogonu. U generacijama 2007. godine i mlađima posjedujemo izniman potencijal. Od 14 igrača u rosteru Splita, sedam ih je poniklo u klubu, njih 50 posto. Ali i u tom segmentu moramo biti još bolji, imati još više svojih igrača. Prije šest godina igrali smo kvalifikacijski susret za ostanak u tadašnjoj prvoj ligi. Nakon osam godina prošle smo sezone zaigrali u regionalnoj ligi, nakon 18 godina smo igrali finale kupa, poslije 13 godina finale domaćeg prvenstva, nakon čak 24 godine Split je igrao dva finala u jednoj sezoni, a poslije 18 godina ponovno je igrao europske utakmice. Grad Split je u najtežim trenucima stao uz klub. Završetkom 2021. završava ta prva faza podrške, a rezultati su iz svega ovoga vidljivi. Vi kao vlasnici ćete odrediti kojim smjerom želite da klub ide. Možete dati podršku stabilizaciji kluba, kao i dosad, da nastavimo ovim putem, napravimo novi korak prema tome da klub postane samoodrživ. Možete i uskratiti podršku, a rezultat toga je najvjerojatnije stečaj. Ja ću se ponašati u skladu s vašim odlukama – rekao je između ostalog Blažević.

MOST je na ovaj inicijalni prijedlog odnosno točku dnevnog reda uložio amandman da klub dobije pet milijuna kuna umjesto predloženih sedam, a izložila ga je vijećnica Ivana Ljulj Cvitanić.

---

---

HDZ je na inicijalni prijedlog uložio spomenuti amandman.

- Sport je javno dobro, oko tih tema treba postići konsenzus. Kriva slika stekla se u javnosti, da je netko protiv KK Splita. Svi vijećnici su za KK Split. HDZ i prošla vlast, bivši Nadzorni odbor su sanirali ovaj klub. Klub ima clean start, to je rijetkost kada su u pitanju klubovi ekipnog sporta. Samoodrživost ste direktore istaknuli kao cilj, ali malo smo čuli o tome. Koja je to vizija samoodrživosti, što mislite napraviti da bi klub bio samoodrživ? Ovaj program me nešto osobito nije impresionirao, ali mislim da smo na dobrom putu da vidimo što će splitski sport za te novce dobiti. Mislim da je nekorektno da se na vijećnike radi pritisak kao što je bio slučaj prošlih dana. Nijedan klub nije financiran od Grada kao KK Split. Govoriti o tome da bivše vlasti okreću leđa sportu to ne stoji – rekao je Tomas.

Potom je dodao.

- Prošle godine ste za 320 djece dobili sedam milijuna kuna. Kompletan splitski sport dobit će 24 milijuna kuna, a okuplja 16 tisuća djece. Po tome se vidi u kakvom se privilegiranom statusu nalazi kompletan splitski sport. Zato je neprimjeren medijski pritisak na vijećnike. Amandman bi bio da šest milijuna kuna bude na razdoblje od godinu dana. Ovaj amandman je dobro rješenje da kontroliramo rad novog NO, a da se za godinu dana ponovno okupimo na ovom mjestu i analiziramo napravljeno.

Vijećnik Igor Stanišić iz HGS-a je između ostalog kritizirao izjavu legendarnog Bože Maljkovića za Slobodnu Dalmaciju da je svatko tko je protiv Jugoplastike treba liječenje, ali i vladajuću garnituru u gradu kojoj je iz naftalina izvadio kako su svojedobno bili suzdržani kada se glasovalo o klubu.

- Da je po njima, kluba ne bi bilo.

Stanišić je prozvao Maljkovića, pa sam kazao.

- Ovaj klub je nekadašnji trostruki prvak Europe, a danas je veliki krpelj splitskog sporta. Čuli smo koliko se izdvaja za cjelokupni splitski sport, a koliko za KK Split. Mi svi zbog stare emocije spašavamo klub, a nekog vidljivog pomaka nema – smatra Stanišić.

- S jedne strane se traži spas kluba, a s druge Uprave sebi povećava plaće – rekao je Stanišić, a odmah je Blažević kimao glavom.

Goran Kotur (SDP-HSU) je kazao da su materijali šturi, a i on se dotaknuo Maljkovića.

- Splitu uzor po pitanju poslovanja ne trebaju biti ni Čačak ni Laktaši, bez obzira na njihove sportske rezultate. Mi ovdje težimo transparentnosti po pitanju poslovanja i trošenja javnih sredstava – rekao je Kotur.

Davor Matijević (SDP-HSU) je apostrofirao slabe rezultate omladinskog pogona u posljednje vrijeme, te po njemu nepotrebni ulazak u ABA ligu jer se klub tu bori s klubovima koji imaju puno veće budžete.

- Podržat ću odluku o ovih sedam milijuna kuna, ali samo zato što svaki put protrnem kada čujem Jugoplastika. Politika je naučila klub da će Grad uskakat uvijek. Zato tražimo da ovo bude na jednu godinu i da napravimo tematsku sjednicu na koji način da klubu dugoročno pomognemo. Sedam milijuna kuna je veliki novac. Amandman SDP-a je da se klubu pomogne sa sedam milijuna kuna, ali samo ovu godinu – rekao je Matijević.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => sjednica gv-a [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) ) [extra_fields_search] => sjednica gv-a 2 0 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2021-10-29 08:51:04 [created_by] => 3119 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2021-10-29 09:47:05 [modified_by] => 3119 [publish_up] => 2021-10-29 09:30:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 44 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 278 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti iz košarke. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, sport, košarka [secure] => 0 [page_title] => Košarka [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2021\/10\/29\/19822052.jpg","\/images\/slike\/2021\/10\/29\/19822048.jpg","\/images\/slike\/2021\/10\/29\/19822152.jpg","\/images\/slike\/2021\/10\/29\/19822422.jpg","\/images\/slike\/2021\/10\/29\/19822154.jpg","\/images\/slike\/2021\/10\/29\/19822428.jpg","\/images\/slike\/2021\/10\/29\/19821900.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Tom Dubravec\/Cropix","Tom Dubravec\/Cropix","Tom Dubravec\/Cropix","Tom Dubravec\/Cropix","Tom Dubravec\/Cropix","Tom Dubravec\/Cropix","Tom Dubravec\/Cropix"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","","","","","",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1281","hd_19822052_1920.jpg":"1920x1080","k_19822052_1280.jpg":"1280x1280","k_19822052_1024.jpg":"1024x1024","k_19822052_640.jpg":"640x640","k_19822052_480.jpg":"480x480","k_19822052_340.jpg":"340x340","k_19822052_220.jpg":"220x220","o_19822052_1280.jpg":"1280x854","o_19822052_1024.jpg":"1024x683","o_19822052_640.jpg":"640x427","o_19822052_480.jpg":"480x320","o_19822052_340.jpg":"340x226","o_19822052_220.jpg":"220x146","h_19822052_1280.jpg":"1280x854","h_19822052_1024.jpg":"1024x683","h_19822052_640.jpg":"640x427","h_19822052_480.jpg":"480x320","h_19822052_340.jpg":"340x227","h_19822052_220.jpg":"220x147","pp_19822052_1280.jpg":"1006x1280","pp_19822052_1024.jpg":"805x1024","pp_19822052_640.jpg":"503x640","pp_19822052_480.jpg":"377x480","pp_19822052_340.jpg":"267x340","pp_19822052_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x1282","hd_19822048_1920.jpg":"1920x1080","k_19822048_1280.jpg":"1280x1280","k_19822048_1024.jpg":"1024x1024","k_19822048_640.jpg":"640x640","k_19822048_480.jpg":"480x480","k_19822048_340.jpg":"340x340","k_19822048_220.jpg":"220x220","o_19822048_1280.jpg":"1280x854","o_19822048_1024.jpg":"1024x683","o_19822048_640.jpg":"640x427","o_19822048_480.jpg":"480x320","o_19822048_340.jpg":"340x227","o_19822048_220.jpg":"220x146","h_19822048_1280.jpg":"1280x854","h_19822048_1024.jpg":"1024x683","h_19822048_640.jpg":"640x427","h_19822048_480.jpg":"480x320","h_19822048_340.jpg":"340x227","h_19822048_220.jpg":"220x147","pp_19822048_1280.jpg":"1006x1280","pp_19822048_1024.jpg":"805x1024","pp_19822048_640.jpg":"503x640","pp_19822048_480.jpg":"377x480","pp_19822048_340.jpg":"267x340","pp_19822048_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x1282","hd_19822152_1920.jpg":"1920x1080","k_19822152_1280.jpg":"1280x1280","k_19822152_1024.jpg":"1024x1024","k_19822152_640.jpg":"640x640","k_19822152_480.jpg":"480x480","k_19822152_340.jpg":"340x340","k_19822152_220.jpg":"220x220","o_19822152_1280.jpg":"1280x854","o_19822152_1024.jpg":"1024x683","o_19822152_640.jpg":"640x427","o_19822152_480.jpg":"480x320","o_19822152_340.jpg":"340x227","o_19822152_220.jpg":"220x146","h_19822152_1280.jpg":"1280x854","h_19822152_1024.jpg":"1024x683","h_19822152_640.jpg":"640x427","h_19822152_480.jpg":"480x320","h_19822152_340.jpg":"340x227","h_19822152_220.jpg":"220x147","pp_19822152_1280.jpg":"1006x1280","pp_19822152_1024.jpg":"805x1024","pp_19822152_640.jpg":"503x640","pp_19822152_480.jpg":"377x480","pp_19822152_340.jpg":"267x340","pp_19822152_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x1282","hd_19822422_1920.jpg":"1920x1080","k_19822422_1280.jpg":"1280x1280","k_19822422_1024.jpg":"1024x1024","k_19822422_640.jpg":"640x640","k_19822422_480.jpg":"480x480","k_19822422_340.jpg":"340x340","k_19822422_220.jpg":"220x220","o_19822422_1280.jpg":"1280x854","o_19822422_1024.jpg":"1024x683","o_19822422_640.jpg":"640x427","o_19822422_480.jpg":"480x320","o_19822422_340.jpg":"340x227","o_19822422_220.jpg":"220x146","h_19822422_1280.jpg":"1280x854","h_19822422_1024.jpg":"1024x683","h_19822422_640.jpg":"640x427","h_19822422_480.jpg":"480x320","h_19822422_340.jpg":"340x227","h_19822422_220.jpg":"220x147","pp_19822422_1280.jpg":"1006x1280","pp_19822422_1024.jpg":"805x1024","pp_19822422_640.jpg":"503x640","pp_19822422_480.jpg":"377x480","pp_19822422_340.jpg":"267x340","pp_19822422_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x1282","hd_19822154_1920.jpg":"1920x1080","k_19822154_1280.jpg":"1280x1280","k_19822154_1024.jpg":"1024x1024","k_19822154_640.jpg":"640x640","k_19822154_480.jpg":"480x480","k_19822154_340.jpg":"340x340","k_19822154_220.jpg":"220x220","o_19822154_1280.jpg":"1280x854","o_19822154_1024.jpg":"1024x683","o_19822154_640.jpg":"640x427","o_19822154_480.jpg":"480x320","o_19822154_340.jpg":"340x227","o_19822154_220.jpg":"220x146","h_19822154_1280.jpg":"1280x854","h_19822154_1024.jpg":"1024x683","h_19822154_640.jpg":"640x427","h_19822154_480.jpg":"480x320","h_19822154_340.jpg":"340x227","h_19822154_220.jpg":"220x147","pp_19822154_1280.jpg":"1006x1280","pp_19822154_1024.jpg":"805x1024","pp_19822154_640.jpg":"503x640","pp_19822154_480.jpg":"377x480","pp_19822154_340.jpg":"267x340","pp_19822154_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x1278","hd_19822428_1920.jpg":"1920x1080","k_19822428_1280.jpg":"1280x1280","k_19822428_1024.jpg":"1024x1024","k_19822428_640.jpg":"640x640","k_19822428_480.jpg":"480x480","k_19822428_340.jpg":"340x340","k_19822428_220.jpg":"220x220","o_19822428_1280.jpg":"1280x852","o_19822428_1024.jpg":"1024x681","o_19822428_640.jpg":"640x426","o_19822428_480.jpg":"480x319","o_19822428_340.jpg":"340x226","o_19822428_220.jpg":"220x146","h_19822428_1280.jpg":"1280x854","h_19822428_1024.jpg":"1024x683","h_19822428_640.jpg":"640x427","h_19822428_480.jpg":"480x320","h_19822428_340.jpg":"340x227","h_19822428_220.jpg":"220x147","pp_19822428_1280.jpg":"1006x1280","pp_19822428_1024.jpg":"805x1024","pp_19822428_640.jpg":"503x640","pp_19822428_480.jpg":"377x480","pp_19822428_340.jpg":"267x340","pp_19822428_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x1281","hd_19821900_1920.jpg":"1920x1080","k_19821900_1280.jpg":"1280x1280","k_19821900_1024.jpg":"1024x1024","k_19821900_640.jpg":"640x640","k_19821900_480.jpg":"480x480","k_19821900_340.jpg":"340x340","k_19821900_220.jpg":"220x220","o_19821900_1280.jpg":"1280x854","o_19821900_1024.jpg":"1024x683","o_19821900_640.jpg":"640x427","o_19821900_480.jpg":"480x320","o_19821900_340.jpg":"340x226","o_19821900_220.jpg":"220x146","h_19821900_1280.jpg":"1280x854","h_19821900_1024.jpg":"1024x683","h_19821900_640.jpg":"640x427","h_19821900_480.jpg":"480x320","h_19821900_340.jpg":"340x227","h_19821900_220.jpg":"220x147","pp_19821900_1280.jpg":"1006x1280","pp_19821900_1024.jpg":"805x1024","pp_19821900_640.jpg":"503x640","pp_19821900_480.jpg":"377x480","pp_19821900_340.jpg":"267x340","pp_19821900_220.jpg":"173x220"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 278 [name] => Košarka [alias] => kosarka [description] => [parent] => 255 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 4 [params] => {"inheritFrom":"255","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 1 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 18 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 38605468 Threads: 3 Questions: 7111704554 Slow queries: 3305020 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 608714072 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 44 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front01 [password] => Y2AfBGoJRKhS9HNdMJ [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => JDatabaseQueryMysqli Object ( [offset:protected] => 0 [limit:protected] => 0 [db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object *RECURSION* [sql:protected] => [type:protected] => select [element:protected] => [select:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => SELECT [elements:protected] => Array ( [0] => category.* [1] => IF(ISNULL(container.catid),false,true) AS container [2] => container.name AS container_name [3] => SEFURL_cr.menuItemID AS sefurl_belonging_menu_item ) [glue:protected] => , ) [delete:protected] => [update:protected] => [insert:protected] => [from:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => FROM [elements:protected] => Array ( [0] => `#__ocm_categories` AS `category` ) [glue:protected] => , ) [join:protected] => Array ( [0] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_containers AS container ON category.id = container.catid ) [glue:protected] => , ) [1] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_sefurl_category_menu_relation AS SEFURL_cr ON category.id = SEFURL_cr.categoryID ) [glue:protected] => , ) ) [set:protected] => [where:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => WHERE [elements:protected] => Array ( [0] => `category`.`id` = '240' ) [glue:protected] => AND ) [group:protected] => [having:protected] => [columns:protected] => [values:protected] => [order:protected] => [autoIncrementField:protected] => [call:protected] => [exec:protected] => [union:protected] => [unionAll:protected] => [selectRowNumber:protected] => ) [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /sport/kosarka ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 278 [name] => Košarka [alias] => kosarka [parent] => 255 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /sport/kosarka ) ) [link] => /sport/kosarka/grad-odlucuje-o-sufinanciranju-kk-split-rasprava-jos-traje-vi-kao-vlasnici-cete-odrediti-kojim-smjerom-zelite-da-klub-ide-1138795 [printLink] => /sport/kosarka/grad-odlucuje-o-sufinanciranju-kk-split-rasprava-jos-traje-vi-kao-vlasnici-cete-odrediti-kojim-smjerom-zelite-da-klub-ide-1138795?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 679263 [name] => KK Split [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => kk-split [link] => /tag/kk-split ) [1] => stdClass Object ( [id] => 635916 [name] => GV split [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2021-04-12 20:32:32 [main_article_id] => 0 [alias] => gv-split [link] => /tag/gv-split ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => sjednica gv-a [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [contains_infographic] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [Withoutads] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [Photo_gallery] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [promo] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [contains_video] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [exclude_comments] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [open_link_in_new_window] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [horizontal_crop_of_the_main_photo] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [no_index] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [no_cache] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [dont_show_on_the_front_page] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [related_on_bottom] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [live_button] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [instant_articles] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [s_preporucuje] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [s_voli] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [layout_with_three_photos] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [gallery_in_the_article] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [required_views] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [fullhd_image] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [paid_article] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Jednoglasno usvojen prijedlog MOST-a, KK Splitu pet milijuna kuna godišnje [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3119 [name] => Frane Vulas [username] => frane-vulas [email] => frane-vulas@sd.hr [password] => $2y$10$.2A9D/90PPIqW47kf/JLQOTC7/Z1acGaABYnEiIC.WrY0kMbQMxJa [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/frane-vulas-3119 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1637 [gender] => m [description] => [image] => 1637.png [url] => [group] => 4 [plugins] => {"customparams_author_school":"","customparams_author_title":"","customparams_author_title_categoryid":"28","customparams_fb_link":"","customparams_tw_link":""} ) [avatar] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/authors/1637.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/10/29/19822052.jpg [galleryCount] => 7 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Tom Dubravec/Cropix [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/10/29/19822052.jpg [title] => Tom Dubravec/Cropix ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/10/29/19822048.jpg [title] => Tom Dubravec/Cropix ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/10/29/19822152.jpg [title] => Tom Dubravec/Cropix ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/10/29/19822422.jpg [title] => Tom Dubravec/Cropix ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/10/29/19822154.jpg [title] => Tom Dubravec/Cropix ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/10/29/19822428.jpg [title] => Tom Dubravec/Cropix ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/10/29/19821900.jpg [title] => Tom Dubravec/Cropix ) ) [bgPosition] => [videoType] => allvideos [text] => {OCMSplitter}

11:30 - Vijećnici su se na stanci usuglasili. Po povratku vijećnika u dvoranu gradonačelnik Ivica Puljak je predložio da se usvoji prijedlog MOST-a da u iduće dvije godine KK Split dobije po pet milijuna kuna, a potom da se najkasnije u prvom kvartalu iduće godine raspravlja o ukupnoj budućnosti splitskog sporta na Gradskom vijeću.

Potom je taj prijedlog stavljen na glasovanje. Jednoglasno je sa 27 glasova za (svih prisutnih vijećnika) usvojen taj prijedlog o ulaganju u KK Split. Dakle, Gradsko vijeće Splita izglasalo je financijsku potporu Košarkaškom klubu Split u iznosu od pet milijuna kuna u iduće dvije godine, s time da bi se u slučaju povećanih troškova i potreba kluba taj iznos onda mogao dijelom i povećati ako se s tim ponovno složi Gradsko vijeće.

11:15 - Vijećnik Ante Franić je rekao kako je Grad od 2016. do 2021. u klub uložio 35 milijuna kuna.

- Politika vas je navikla da ne razmišljate o vlastitim sponzorima, Uprava i NO ne razmišljaju poslovno. Ja sam zato da se ova godina isfinancira, ali nemojte nas dovesti u ovu istu situaciju i dogodine. Ako bude tako bilo bi korektno da svi odstupite.

Pritom je prozvao vijećnika i predsjednika NO-a kluba Antu Vukovića da je puno energije potrošio u nagovaranje Tomislava Mamića da se vrati kao sponzor u klub.

Nenad Uvodić (Centar) je klub usporedio s karamboliranim vozilom koje se popravlja jer je tako već odavno odlučio Grad Split.

- Ova odluka je donesena puno ranije. Mi odlučujemo danas hoćemo li onaj novac koji smo u klub uložili prije zanemariti. Prebacivanje odgovornosti na aktualnog predsjednika ili NO nije korektno.

Ante Vuković (NL birača Ramljak-Mamić).

- Mogu razumjeti kolegu Franića kada proziva mene, ali ne i kada proziva gospodina Mamića koji je jedan od najvećih sponzora splitskog sporta, a bio je i sponzor kluba u trenucima kada je klubu bilo najteže – replicirao je Vuković.

- Želio bih samo da gospodin Mamić bude generalni sponzor kluba, za što je svojedobno bio zainteresiran, tako da klub stane na svoje noge i da se financira privatnim novcem – rekao je Franić.

Vuković je govorio o opasnosti od potencijalnog stečaja kluba i pravnim konzekvencama.

- Sviđa mi se amandman MOST-a koji planiraju pomoći klub s deset milijuna u dvije godine, kao i dio da se na Gradskom vijeću dodatno raspravlja o dodatnim sredstvima – rekao je Vuković.

Uzvratio je Franić.

- Neće klub u stečaj, svi smo rekli da ćemo pomoći na ovaj ili onaj način, ali moramo voditi računa o potrebama svih naših sugrađana.

Vuković je zamjerio Franiću što je klub nazvao krpeljem splitskog sporta.

- To je najtrofejniji splitski klub, slavne prošlosti i svijetle budućnosti. Nema ga smisla ni potrebe tako zvati – rekao je Vuković.

Uslijedila je petominutna stanka za sastanke klubova vijećnika.

11:00 - Kada je točka dnevnog reda o „žutima” stigla na red, predsjednik uprave KK Split Edo Blažević izložio je na sjednici Gradskog vijeća prijedlog da Grad sufinancira klub sa sedam milijuna kuna godišnje u iduće dvije godine. Između ostalog pritom je naveo što je sve u posljednje vrijeme napravljeno na Gripama u redovima nekadašnjeg trostrukog prvaka Europe, uz dosadašnju podršku Grada Splita. Prije ovog je tijekom stanke na sjednici, HDZ je preko vijećnika Tonija Tomasa najavio amandman da se klubu pomogne sa šest milijuna kuna u idućoj godini umjesto spomenutih sedam u iduće dvije.

- Kao prvi otvaramo fan shop, prvi smo otvorili web shop od košarkaških klubova, imamo rekordan broj pretplatnika, ponovno smo vratili brand Jugoplastika, nakon 24 godine postavljen je novi parket, nakon 15 godina modernizirana je teretana... U sportskom dijelu, povećao se broj djece u omladinskom pogonu. U generacijama 2007. godine i mlađima posjedujemo izniman potencijal. Od 14 igrača u rosteru Splita, sedam ih je poniklo u klubu, njih 50 posto. Ali i u tom segmentu moramo biti još bolji, imati još više svojih igrača. Prije šest godina igrali smo kvalifikacijski susret za ostanak u tadašnjoj prvoj ligi. Nakon osam godina prošle smo sezone zaigrali u regionalnoj ligi, nakon 18 godina smo igrali finale kupa, poslije 13 godina finale domaćeg prvenstva, nakon čak 24 godine Split je igrao dva finala u jednoj sezoni, a poslije 18 godina ponovno je igrao europske utakmice. Grad Split je u najtežim trenucima stao uz klub. Završetkom 2021. završava ta prva faza podrške, a rezultati su iz svega ovoga vidljivi. Vi kao vlasnici ćete odrediti kojim smjerom želite da klub ide. Možete dati podršku stabilizaciji kluba, kao i dosad, da nastavimo ovim putem, napravimo novi korak prema tome da klub postane samoodrživ. Možete i uskratiti podršku, a rezultat toga je najvjerojatnije stečaj. Ja ću se ponašati u skladu s vašim odlukama – rekao je između ostalog Blažević.

MOST je na ovaj inicijalni prijedlog odnosno točku dnevnog reda uložio amandman da klub dobije pet milijuna kuna umjesto predloženih sedam, a izložila ga je vijećnica Ivana Ljulj Cvitanić.

---

---

HDZ je na inicijalni prijedlog uložio spomenuti amandman.

- Sport je javno dobro, oko tih tema treba postići konsenzus. Kriva slika stekla se u javnosti, da je netko protiv KK Splita. Svi vijećnici su za KK Split. HDZ i prošla vlast, bivši Nadzorni odbor su sanirali ovaj klub. Klub ima clean start, to je rijetkost kada su u pitanju klubovi ekipnog sporta. Samoodrživost ste direktore istaknuli kao cilj, ali malo smo čuli o tome. Koja je to vizija samoodrživosti, što mislite napraviti da bi klub bio samoodrživ? Ovaj program me nešto osobito nije impresionirao, ali mislim da smo na dobrom putu da vidimo što će splitski sport za te novce dobiti. Mislim da je nekorektno da se na vijećnike radi pritisak kao što je bio slučaj prošlih dana. Nijedan klub nije financiran od Grada kao KK Split. Govoriti o tome da bivše vlasti okreću leđa sportu to ne stoji – rekao je Tomas.

Potom je dodao.

- Prošle godine ste za 320 djece dobili sedam milijuna kuna. Kompletan splitski sport dobit će 24 milijuna kuna, a okuplja 16 tisuća djece. Po tome se vidi u kakvom se privilegiranom statusu nalazi kompletan splitski sport. Zato je neprimjeren medijski pritisak na vijećnike. Amandman bi bio da šest milijuna kuna bude na razdoblje od godinu dana. Ovaj amandman je dobro rješenje da kontroliramo rad novog NO, a da se za godinu dana ponovno okupimo na ovom mjestu i analiziramo napravljeno.

Vijećnik Igor Stanišić iz HGS-a je između ostalog kritizirao izjavu legendarnog Bože Maljkovića za Slobodnu Dalmaciju da je svatko tko je protiv Jugoplastike treba liječenje, ali i vladajuću garnituru u gradu kojoj je iz naftalina izvadio kako su svojedobno bili suzdržani kada se glasovalo o klubu.

- Da je po njima, kluba ne bi bilo.

Stanišić je prozvao Maljkovića, pa sam kazao.

- Ovaj klub je nekadašnji trostruki prvak Europe, a danas je veliki krpelj splitskog sporta. Čuli smo koliko se izdvaja za cjelokupni splitski sport, a koliko za KK Split. Mi svi zbog stare emocije spašavamo klub, a nekog vidljivog pomaka nema – smatra Stanišić.

- S jedne strane se traži spas kluba, a s druge Uprave sebi povećava plaće – rekao je Stanišić, a odmah je Blažević kimao glavom.

Goran Kotur (SDP-HSU) je kazao da su materijali šturi, a i on se dotaknuo Maljkovića.

- Splitu uzor po pitanju poslovanja ne trebaju biti ni Čačak ni Laktaši, bez obzira na njihove sportske rezultate. Mi ovdje težimo transparentnosti po pitanju poslovanja i trošenja javnih sredstava – rekao je Kotur.

Davor Matijević (SDP-HSU) je apostrofirao slabe rezultate omladinskog pogona u posljednje vrijeme, te po njemu nepotrebni ulazak u ABA ligu jer se klub tu bori s klubovima koji imaju puno veće budžete.

- Podržat ću odluku o ovih sedam milijuna kuna, ali samo zato što svaki put protrnem kada čujem Jugoplastika. Politika je naučila klub da će Grad uskakat uvijek. Zato tražimo da ovo bude na jednu godinu i da napravimo tematsku sjednicu na koji način da klubu dugoročno pomognemo. Sedam milijuna kuna je veliki novac. Amandman SDP-a je da se klubu pomogne sa sedam milijuna kuna, ali samo ovu godinu – rekao je Matijević.

[jcfields] => Array ( ) [event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Tom Dubravec/Cropix Tom Dubravec/Cropix Tom Dubravec/Cropix Tom Dubravec/Cropix Tom Dubravec/Cropix Tom Dubravec/Cropix Tom Dubravec/Cropix
[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/sport/kosarka/grad-odlucuje-o-sufinanciranju-kk-split-rasprava-jos-traje-vi-kao-vlasnici-cete-odrediti-kojim-smjerom-zelite-da-klub-ide-1138795 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=abaa7f62375efa275ca1a15512b13169917501b0 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Jednoglasno+usvojen+prijedlog+MOST-a%2C+KK+Splitu+pet+milijuna+kuna+godi%C5%A1nje&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fkosarka%2Fgrad-odlucuje-o-sufinanciranju-kk-split-rasprava-jos-traje-vi-kao-vlasnici-cete-odrediti-kojim-smjerom-zelite-da-klub-ide-1138795 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fkosarka%2Fgrad-odlucuje-o-sufinanciranju-kk-split-rasprava-jos-traje-vi-kao-vlasnici-cete-odrediti-kojim-smjerom-zelite-da-klub-ide-1138795 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => sjednica gv-a [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) )
StoryEditorOCM
Košarkasjednica gv-a

Jednoglasno usvojen prijedlog MOST-a, KK Splitu pet milijuna kuna godišnje

29. listopada 2021. - 11:30

11:30 - Vijećnici su se na stanci usuglasili. Po povratku vijećnika u dvoranu gradonačelnik Ivica Puljak je predložio da se usvoji prijedlog MOST-a da u iduće dvije godine KK Split dobije po pet milijuna kuna, a potom da se najkasnije u prvom kvartalu iduće godine raspravlja o ukupnoj budućnosti splitskog sporta na Gradskom vijeću.

Potom je taj prijedlog stavljen na glasovanje. Jednoglasno je sa 27 glasova za (svih prisutnih vijećnika) usvojen taj prijedlog o ulaganju u KK Split. Dakle, Gradsko vijeće Splita izglasalo je financijsku potporu Košarkaškom klubu Split u iznosu od pet milijuna kuna u iduće dvije godine, s time da bi se u slučaju povećanih troškova i potreba kluba taj iznos onda mogao dijelom i povećati ako se s tim ponovno složi Gradsko vijeće.

11:15...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2024 09:16