StoryEditor
Košarkanema zle krvi

Bivši trener Zadra osvrnuo se na svoju smjenu: Skroz poštivam odluku klupske uprave, meni je važno da smo se razišli u prijateljskom ozračju, nikome nemam bilo što zamjeriti

Piše Dražen Žura
20. listopada 2019. - 18:54

Ante Nazor, spada u skupinu rijetkih trenera koji su doživjeli smjenu na klupi Zadra i onda se sutradan, makar na kratko osvrnuli na promjenu radne sredine.

-  Skroz poštivam odluku klupske uprave, meni je važno da smo se razišli u prijateljskom ozračju, nikome nemam bilo što zamjeriti. Naš trenerski posao je takav, danas jesi sutra nisi i s takvim stilom života moramo se pomiriti. Moja razmišljanja idu u smjeru uprave, koja je povukla jedini mogući potez s ciljem da se potakne "šok" unutar momčadi za koju i dalje tvrdim kako ima potencijal za više nego je ostvareno.

Potrebno je imati strpljenja  i sve će sjesti na svoje mjesto, posve sam siguran da će momci odraditi zacrtani cilj na početku sezone. Svima koji su uz Zadar, želim puno sreće, naravno, uvijek ću biti uz njih, pratiti kako im ide, jer znam da mogu puno više nego prikazuju – kazao je Nazor, koji će čini se uzeti malo odmora, iako je već imao jednu ozbiiljnu ponudu.

Bivši trener je pak odlučio dobro razmisliti što i kako dalje, prvi korak mu je saznajemo putovanje u Ameriku kod svojeg dugogodišnjeg prijatelja Nevena Spahije.

Nakon boravka u postojbini košarke, Nazor će, kako je rekao donijeti konačnu odluku u kojem smjeru će ići njegova trenerska karijera.

#KK ZADAR#ANTE NAZOR

Izdvojeno

01. srpanj 2020 12:26