StoryEditorOCM
Hajdukutučen zbog poraza

Zoran Zekić: Ispričavam se navijačima, večeras sigurno neću spavati

Piše Sport SD
8. studenog 2023. - 19:38

Nakon poraza od Gorice, nogometaši Osijeka pretrpjeli su još jedan poraz. Ovoga puta na Opus Areni slavio je Hajduk (1:0), a pobjedu Bijelima u zaostaloj utakmici trećeg kola, donio je Marko Livaja. Nakon susreta pred kamere Maxsporta je stigao Zoran Zekić koji je imao puno kritika, ali na vlastiti račun.

- Boli ovaj poraz, pogotovo jer se danas mogu samo ispričati navijačima koji su došli u tako velikom broju. Nevjerojatno koliko smo bojažljivo igrali to prvo poluvrijeme, puno grešaka u pasevima. I onda u 42. minuti napravimo jednu tako glupu pogrešku iz koje Livaja majstorski zabije...

Kako objasniti što se dogodilo u prvom poluvremenu?

- Nedostaje nam stvarno još jedan igrač na sredini terena. Neshvatljivo, priprema utakmice je trebala biti drugačija i preuzimam krivicu na sebe.

Na poluvremenu trostruka izmjena...

- Moj dojam je da smo u drugom poluvremenu bili bolji za onoliko koliko je Hajduk bio u prvom poluvremenu. Ali teško se vaditi kad ovako uđeš u utakmicu. Na nama je da prepoznamo neke probleme. Svjestan sam da je promjena trenera, treba sve pohvatati, ali tko te to pita. Čeka nas sada susret s Lokomotivom, to je mlada motorična momčad. Imat ću vremena o svemu razmisliti, večeras sigurno neću spavati. Nikad nisam izgledao ovako protiv Hajduka otkako sam trener u HNL-u. Moram sebe analizirati i vidjeti što sam pogriješio, odnosno što to igrači nisu razumijeli - zaključio je Zekić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 08:11