StoryEditorOCM
Hajdukludilo ne staje

Zbog Rakitića u Hajduku ‘poludio‘ i legendarni Englez, najavio dolazak na Poljud: ‘Moram doći...‘

Piše SPORT SD
22. srpnja 2024. - 17:36

Dolazak Ivana Rakitića u Hajduk bila je jučer vijest dana u Hrvatskoj, a bit će vjerojatno i vijest tjedna i mjeseca. Najveći transfer u povijesti hrvatskog nogometa predstavljen je pred nekoliko tisuća navijača na Poljudu, pozdravio je Ivan navijače sa šalom u rukama u scenama koje će se dugo pamtiti.

Potez legende Seville i Barcelone je, naravno, odjeknuo i daleko izvan granica Hrvatske. Zapravo, svugdje gdje se nogomet voli i prati čulo se za povratak Ivana Rakitića u Europu, dolazak u Hajduk.

image
Vojko Basic/Cropix
image
Duje Klaric/Cropix

I sam Rakitić je emocionalno doživio jučerašnji dan, dugo ga se povezivalo s dolaskom u Hajduk, već godinama ga se zvalo, ali priča je ovog ljeta postala ozbiljna.

"Da mi je netko rekao prije tri mjeseca da će se ovo dogoditi, ne bi mu vjerovao. Ja sam Hrvat, meni je Hrvatska sve i s godinama sam se počeo vezati za ovu sredinu. Osjetio sam da me Hajduk želi i to je od prvog dana bilo sasvim jasno. Napravit ću sve da pomognem i klubu i gradu i državi. Jedva čekam da zaigram, idemo utakmicu po utakmicu i ne želim razmišljati što će biti za devet mjeseci", kazao je Rakitić na predstavljanju u Bijelom salonu na Poljudu.

image
Vojko Basic/Cropix
image
Vojko Basic/Cropix

Na društvenim mrežama nije od jučer prestao dijeliti objave i fotografije s dolaska u Hajduk, velika je faca Rakitić u svijetu, mnoge legende mu se javljaju u komentarima, hvale njegov potez. Tu je Patrick Kluivert, Španjolac Marc Bartra, a najviše pažnje privukao je onaj legendarnog Ria Ferdinanda.

"Moram doći na utakmicu", poručio je legendarni stoper Manchester Uniteda, pa je uz to nazvao potez Rakitića "herojskim".

image
Screenshot/Instagram
image
Mi News/Nurphoto Via Afp
image
Vojko Basic/Cropix
image
Duje Klaric/Cropix
image
Duje Klaric/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 12:39