StoryEditorOCM
Hajdukpoznate su i cijene

Za sve koji će pratiti Hajduka na Farske otoke stigla je važna informacija, evo kako do ulaznice za daleko gostovanje

Piše K. M.
19. srpnja 2024. - 16:46

‘Kad ćeš, ako nećeš sad‘ jedna je od češće upotrebljavanih uzrečica otkako je Hajduk doznao prvog suparnika nadolazeće sezone u Europi, a tiče se odlaska na daleko gostovanje na Farske otoke. Put do ove autonomne pokrajine Kraljevine Danske nije baš jednostavan, a još manje jeftin, no već znamo provjereno da ni taj faktor neće pokolebati jednu veću grupu navijača koja se sprema otići pružiti podršku ‘bijelima‘ na sjeveru Europe. 

Na današnji dan avionske karte po pretrazi na Skyscanneru se kreću od 663 eura iz Dubrovnika do 916 eura iz Splita za najjeftinije opcije, a specifično je da nema direktnih letova već su svi uvjetovani presjedanjima koja traju po nekoliko sati. Razlog tome je su i specifični uvjeti zračnog prometa na Farskim otocima zbog čega direktnih letova ima tek iz pojedinih gradova kao što su im najbliža danska prijestolnica Kopenhagen ili islandski Reykjavik. Do tamo se može i trajektom iz Danske, a po otocima se može putovati i helikopterima. 

Vjerujemo svakako da će oni koji se odluče, pronaći najbolji način za odlazak u Torshavn kao što su već i oni koji su već rezervirali svoj put na daleki sjever. A za sve koji su se donijeli odluku za odlazak na ovaj put izašla je i važna informacijama o ulaznicama za utakmicu. 

Naime, HB Torshavn je osigurao oko 500 ulaznica za gostujuće navijače, a na Poljudu su već dobili značajan broj upita kako do karte za ovo gostovanje. Ulaznice po cijeni od 130 danskih kruna, što je preračunato 17,42 eura, dostupne su na ovoj poveznici preko koje se isključivo mogu kupiti. 

Gundadalur, stadion HB Torshavna, inače ima 5 tisuća sjedećih mjesta, a koriste ga četiri kluba među kojima i B36 Torshavn, koje ‘bijeli‘ mogu izvući u idućem pretkolu kvalifikacija Konferencijske lige.

Uzvratni susret s HB Torshavnom je na rasporedu 1. kolovoza, a utakmica na Poljudu će se odigrati 25. srpnja od 21 sat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. listopad 2024 22:52