StoryEditor
Hajdukode ante u dubai

Vujović: Prodaja Ercega je dobar potez. Nema straha, Hajduk ima još četvoricu vrhunskih napadača

Piše S.A.
8. siječnja 2018. - 09:08

Već smo pisali o tome kako zamijeniti Ercega, osjećajući da je to trenutak u kojem nema povratka, samo treba naći modus operandi da vuk bude sit i novci na broju, da parafraziramo staru izreku.

O prodaji Ercega rekao nam je Zlatko Vujović, klasni napadač, trener u stožeru Marijana Pušnika, znači zna o Ercegu izbliza:

- Istina je da je Hajduk izgubio dobrog napadača, ali s obzirom na ponudu smatram da je donesena ispravna odluka. Anti je 28 godina, ukazala mu se prigoda zaraditi lijep novac i to je bilo odgovorno za njega i obitelj.

- Isto tako, mislim da je i Hajduk puno zaradio, pa je zadovoljstvo sigurno obostrano. Hajduk je puno dao Ercegu kad mu je dao priliku dovođenjem iz Turske, a Ante je uzvratio na najbolji način prikazanim igrama i općenito pristupom.

- Smatram da je Hajduk učinio dobar potez prihvaćanjem ponude jer se na kraju radi o dobrom novcu, a istovremeno ima četvoricu vrhunskih napadača: Almeidu, Futácsa koji će se uskoro, kako čitam, priključiti, te Saida i Ohandzu.

- Ima i mlade i kvalitetne momke iz druge momčadi. Nema se Hajduk čega plašiti, samo treneru treba dati vremena da na pripremama sve to posloži bez Ante. Siguran sam da trener Kopić već ima neka prava rješenja.

#HAJDUK#ANTE ERCEG#ZLATKO VUJOVIĆ

Izdvojeno

05. srpanj 2020 12:51