StoryEditorOCM
Hajdukponajbolji igrač

Vratar Omladinca nije samo čuvar mreže i div, gasi vatru pred svojim vratima, a još je i bolji u jednom drugom sportu

Piše Frane Vulas
13. rujna 2023. - 19:13

Vratar Omladinca iz Gornje Vrbe bio je jedan od najboljih igrača svoje momčadi unatoč tome što je u kup srazu s Hajdukom čak šest puta morao po loptu u mrežu. Tog 198 centimetra visokog diva Tihomira Soltokovića smo nakon susreta pitali za dojmove.

- Čast nam je bila igrati protiv velikog Hajduka. Trener nas je usko postavio, dobro smo se branili. U prvom poluvremenu smo odigrali jako dobro, uspjeli smo u nekoliko situacija sačuvati mrežu, primili smo samo tri pogotka. U drugom poluvremenu se igra malo otvorila, ali sve u svemu igra je bila dobra – rekao je Soltoković.

Jesi li zadovoljan unatoč šest primljenih golova? Ipak je s druge strane bio prvoligaški Hajduk, dijele vas četiri ranga natjecanja, vi ste petoligaš?

- To je teško pitanje. Inače ne možeš biti zadovoljan sa šest primljenih golova, ali kada je na drugoj strani Hajduk onda čak i možeš.

Sada se možete i pohvaliti da vam je Livaja zabio samo jedan gol?

- Ha, ha... Da, da!

Atmosfera?

- Navijači su bili odlični. Ovo je bila najveća utakmica u povijesti kluba.

Ti si vratar, ali i po zanimanju vatrogasac te i jako dobar igrač stolnog tenisa?

- Igram stolni tenis od malih nogu, ali kako sam prešao na nogomet više ga igram rekreativno. Igram drugu hrvatsku ligu - otkrio nam je Soltoković. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 19:45