StoryEditor
Hajdukda se zna

Vodili su računa u Zagrebu: Srebrić vodio delegaciju HNS-a na Sizginu ispraćaju

Piše S.A.
12. kolovoza 2020. - 20:19
Vladimir Dugandžić/Hanza media

Na Lovrincu je na ispraćaju Domenika Sisgorea, fizioterapeuta ne samo Hajduka, nego i višegodišnjeg člana stožera hrvatskih reprezentacija, mlade i seniorske bila i delegacija HNS-a. Trenutak je da se to spomene, odnosno da ne prođe nezapaženo, jer posebni su, hrapavi su odnosi „bijelih” i Saveza...

Delegaciju HNS-a predvodio je Zorislav Srebrić, viši savjetnik predsjednik Saveza, s njim su bili Stjepan Merkaš, koordinator međužupanijskih saveza i Željko Mesić, poznatiji kao Meske, Sisgoreo i on bili su baš bliski dugi niz godina, neposredno su surađivali u reprezentativnom stožeru i tako razvili čvrsto prijateljstvo. Ispred HNS-a još u Poljudu na komemoraciji bili su i treneri u Savezu, svi su oni bivši nogometaši Hajduka, ali su u tom tužnom reprezentirali HNS-a kako nam je rastumačio Srebrić, a to su Aljoša Asanović, Petar Krpan, Nenad Pralija, Mario Carević.

- Osim što smo bili na ispraćaju, 11. kolovoza je šest godina da je umro Vladimir Beara i obišli smo i njegov grob, a posjetili smo i posebno mjesto zajedničke grobnice hajdukovaca na Lovrincu gdje smo ostavili cvijeće i svijeće. S nama su bili Petar Lovrić, nekoć funkcioner Hajduka i veteran Ante Zonzi Ivković – rekao nam je Srebrić.

Da se zna da su vodili računa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

15. listopad 2020 17:08