StoryEditorOCM
Hajdukregistrirali su ga

Više nema upitnika, Rakitić može debitirati na Poljudu već u četvrtak, Saudijci su riješili papire prije roka i pomogli

Piše Krešimir Milić
24. srpnja 2024. - 09:26

Dobra vijest dolazi s Poljuda u jutro. Kako doznajemo, Hajduk je uspio registrirati Ivana Rakitića već za prvi europski izazov.

Bilo je upitno hoće li se stići sa svime zbog administrativnih procedura, ponajviše papirologije koja se čekala iz Saudijske Arabije. Da bi bili precizniji, čekalo se Al-Shabab da riješi papirologiju izlaznog transfera za što su imali zakonski rok od sedam dana od odlaska Rakitića.

image
Vojko Bašić/Cropix

No, Saudijci su to odradili prije isteka roka, što je uvelike pomoglo, a na Poljud je sinoć stigla potvrda da se Rakitić može registrirati za utakmice protiv HB Torshavna pa se to i napravilo.

Iako je sad registriran, nerealno je očekivati da će zaigrati već u prvoj utakmici od prve minute, ali svakako njegov debi na Poljudu je moguć već u četvrtak. Sjajna je to pozivnica svima koji još nisu osigurali svoje mjesto na Poljudu za prvu utakmicu sezone.

Pretplate su odavno rasprodane, njih 15 tisuća, a ne sumnjamo da će do četvrtka, ako ne i prije, biti rasprodan cijeli stadion za ovu utakmicu.

image
Vojko Bašić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. rujan 2024 14:39