StoryEditorOCM
Hajdukbolnica poljud

Viroza poharala Bijele, ali nema brige, Hajduk će biti kompletiran u nedjelju

Piše slaven alfirević
9. veljače 2024. - 22:07

Dragan Blatnjak nastupio je danas u glavnoj ulozi, pomoćni trener "bijelih" servirao je u petak javnosti izjavu umjesto pressice što se inače priredi uoči utakmica. Bila je to viša sila, došao je Blatnjak na red, jer glavni trener Mislav Karoglan je bolestan, pod virozom...

Odmah je to na svoj način zazvonilo na uzbunu, a priori, znajući da je gripa spriječila nastup Mihaela Žapera prošle subotu u Osijeku, pa je Osječanin kod kuće zalegao u krevet i tek se naknadno, sredinom tjedna vratio u Poljud, kad je fibra popustila. Ostala je dvojba koliko je viroza/gripa uzela maha među "bijelima". Je li ih desetkovala?

No, Blatnjak je decidirano kazao da su spremi svi osim Livaje (i Melnjaka, Ferra, Perišića, njih ni ne računamo), a to znači da se i Žaper oporavio a da su ostali izbjegli nalet gripe.

Osječanin je jučer počeo s treninzima u Poljudu nakon što je izbiva nekoliko dana. Gripa iscrpi i treba se lagano vratiti u kolotečinu, sreća da je utakmica kontra Slaven Belupa tek u nedjelju, pa ima dan više vremena za rekuperaciju.

Međutim, ostaje pitanje što ćemo s trenerom? Viroza/gripa je u stožeru srušila i trenera vratara Darka Franića, pa je na treninge uskočio iskusni Ivica Roguljić, a koliko je Karoglan pod upitnikom?

U petak evo kasno navečer, kao "noćnu vijest" možemo vam potvrditi da će Mislav Karoglan uredno voditi utakmicu u nedjelju s klupe "bijelih". Izostao je iz obveze s novinarima samo preventivno, viroza plus kašalj dovoljan su razlog da se ne izlaže nepotrebnim naporima, ali na klupi u nedjelju bit će redovito.

S tog aspekta mogu navijači biti mirni, nastup trenera nije upitan! Kako dobro napreduje uz pomoć medikamenata, oporavit će se na vrijeme!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 09:55