StoryEditorOCM
Hajduktočno u podne

Uskoro kreće prodaja dodatnog kontingenta pretplata, s Poljuda stigla važna obavijest

Piše Sport SD
29. srpnja 2024. - 10:35

Hajduk je donio  odluku o puštanju u prodaju dodatnog kontingenta od maksimalno 2 tisuće pretplata za aktualnu sezonu uvažavajući brojne upite navijača koji nisu uspjeli doći do pretplatničke iskaznice. 

Do 15. srpnja obnovljeno nešto više od 15 500 pretplata, nakon čega je obustavljena daljnja prodaja pretplata.

Proteklih dana Hajduk je odradio dodatne razgovore s predstavnicima Grada Splita koji su izašli u susret te su radovi na krovištu, koji su inače bili predviđeni za kraj ožujka ili početak travnja, sada prolongirani za kraj aktualne sezone. 

Prodaja dodatnog kontingenta od 2 tisuće pretplata kreće u danas 12 sati i trajat će do srijede 31. srpnja u 23:59 sati.

image
Ante Čizmić/Cropix

Jutros iz Hajduka stižu važne informacije... 

Dragi navijači, Danas u 12 sati u prodaju će biti pušten dodatni kontingent pretplata za aktualnu sezonu.

Pretplate možete kupiti online https://hajduk.mojekarte.hr/hr/ponuda.html  ili u Odjelu za članstvo na Poljudu radnim danom od 8:00-20:00 sati.

Pretplate će biti u prodaji do srijede 31.07. u 23:59 sati.

Upute za online kupnju pretplate pogledajte na sljedećem videu.

Sve online kupljene pretplate moći će se preuzeti u Odjelu za članstvo od srijede 31.07., a moguće će ih biti preuzeti i na dan utakmice.

Napominjemo da nakon kupnje pretplate promjena tribine neće biti moguća.

VAŽNO! Budući da je istekao rok za obnovu, radi se o postupku izdavanja nove pretplate. Za sve prošlogodišnje pretplatnike koji nisu obnovili pretplatu u za to predviđenom roku, prošlogodišnje pretplatničke kartice ne vrijede te će prilikom kupnje dobiti novu pretplatničku karticu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 05:53