StoryEditorOCM
Hajduktrener villarreala

Unai Emery se raspričao: ‘Hajduk je veliki klub još iz dana Jugoslavije. Odigrali smo utakmicu u kojoj se dogodilo svašta, znamo da još uvijek nije sve gotovo‘

Piše Slaven Alfirević
18. kolovoza 2022. - 23:40

Trener Villarreala Unai Emery pričljiv je tip, govorio je:

- Rekli smo da je Europa važna, ali da možemo rasporediti minutažu. To smo uradili, ali nismo potcijenili goste. Opet pričam da je Hajduk klub s poviješću, tradicijom još iz dana Jugoslavije, s igračima odličnim tehničarima, ima dobrih mladih, iskusnih, poput Kalinića i Subašića. Odigrali smo utakmicu u kojoj se dogodilo svašta. Primili smo rani gol, a zatim preuzeli konce igre...

U drugom dijelu niste bili tako dobri, kažnjeni ste?

- U drugom poluvremenu smo isto mogli zabiti golova i povećati prednost. Htjeli smo podići ritam, zato smo pravili izmjene. Neke mi se stvari nisu svidjele... Morat ćemo ozbiljno popričati i analizirati. Znamo da još uvijek nije sve gotovo. S takvim mislima idemo na uzvrat.

Kako komentirate jedanaesterac?

- Nema VAR-a, ali to je tako. VAR možda ne bi priznao prvi gol Hajduka zbog ofsajda. Znam da Hajduk želi ući u grupu i da traži svoju šansu svom silom.

Atmosfera će bit paklena?

- Svaka utakmica je drukčija. Znamo kako se treba ponašati protiv bilo kojeg protivnika, je li to Bayern, Juventus ili Hajduk. Imamo uvijek istu ideju, željeli bismo do finala Konferencijske lige, ali polako. Prvo Hajduk. Idemo korak po korak. I da, svakako, želimo u prvenstvu biti bolji nego prošle sezone – pričao je Emery. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. lipanj 2023 02:22