StoryEditorOCM
Hajdukću da ti gatam

Uf, ako se Džekina Amra ovo šali s nama, ‘oprat ćemo joj uši‘; stigla je u Split, a ovu objavu protumačite sami

Piše Sport SD
3. srpnja 2024. - 12:39

E ako ovo nije signal da Edin Džeko uskoro potpisuje za Hajduk, onda će nas njegova supruga Amra čuti. ‘Oprat ćemo joj uši‘, što bi se reklo u Dalmaciji.

Navijači Hajduka već tjednima čekaju da se to konačno dogodi, nestrpljenje usproedivo samo s čekanjem vijesti o zdravstvenom stanju Eden u legendarnoj Santa Barbari, kada su se i mise uplaćivale, samo da naša Eden ozdravi, na radost Cruza, ‘Cecea‘ i ostalih...

Uglavnom, prati se svaka objava, a ovo sad... Ajme Amra, što nam radiš! Objavila je šalicu kave s prekrasnim pogledom na pučinu, a lokacija - Split.

Eto ga. Ako to nije to, ozbiljno ćemo se naljutiti. Šalimo se, naravno, ima Amra pravo doći u Split, igrao Edin za koga god, makar i ostao u Fenerbahčeu, ali ako ćemo ‘gatati‘ iz ‘fundaća‘...

image

Objava Amre Džeko

Instagram Screenshot/

Početkom lipnja pojavila se prva glasina i činilo se kao još jedna patka prijelaznog roka, a s odmakom od gotovo mjesec dana jasno je da se priča ozbiljno kuha. Hajduk želi dovesti Ivana Rakitića i Edina Džeku, svaki dan stiže nove informacije, a navijači Hajduka s nestrpljenjem čekaju.

Turski Fotospor javlja da će Džeko uskoro potpisati dvogodišnji ugovor s Hajdukom, iako ima važeći ugovor s Fenerbahčeom i unosnu ponudu iz Saudijske Arabije.

Džeko ima pregršt razloga za dolazak u Split, u Hajduk. Njemu je život u ovim krajevima, u Dalmaciji, već poprilično posložen. Restoran Ezza u Dubrovniku radi punom parom, supruga Amra i on objavili su gomilu fotografija i video uradaka na društvenim mrežama, fina papice u Ezza restoranu s čudesnim pogledom u Dubrovnik privlači mnoge, a Amra je s njihovih četvero djece dobar dio ljeta provela u Dubrovniku.

Sada je, čini se, u Splitu. I iz šalice kave ‘emitira‘ srca. 

Osim dubrovačkog restorana, Džeko ima posla i pred vratima Splita. U Grljevcu, u Podstrani, je Džeko sa svojim kumom Senijadom Ibričićem uložio zavidan novac u projekt dviju kaskadnih zgrada, tik iznad Jadranske magistrale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. srpanj 2024 12:39