StoryEditorOCM
Hajduklagano

U poljudskoj loži na uho Iris Rajčić nešto šapće markantni muškarac, ali ‘nema straja‘, jasno je o kome se radi

Piše Sport SD
25. srpnja 2024. - 21:47

Lagana je atmosfera na Poljudu u premijeri nove sezone. Neće se hajdukovci baš previše oznojiti protiv ‘pikzibnera‘ s Farskih otoka. Svaka čast momcima, trude se, ali fali tu poprilično kvalitete.

No, stadionom je strujila lagana burica, konačno, lakše se diše, a i čim se probila gostujuća mreža prodisali su svi na tribinama. Nije realno ni u jednom trenutku bilo dvojbe da će to tako i biti. Pa čak i da kojim ludom Hajduk nije zabio, zabio bi u uzvratu na Farskim otocima. Ma koliko god treneri govorili da ‘svatko danas igra nogomet‘ i da ‘nema lakih protivnika‘, u Europi puno lakših od ove ekipe koja je došla izdaleka ne možemo zamisliti.

A u svečanoj se loži prvo pljesak prolomio kada je predstavljen Ivan Rakitić, a skočila je na noge i Iris, supruga Marka Livaje. Uhvatio ju je naš fotoreporter u trenutku baš kada joj jedan markantni muškarac nešto šapuće na uho, ali nema skandala. Slika je obiteljska, Mario Budimir, suprug naše poznate pjevačice Doris Dragović, ali prvenstveno naš vrhunski bivši vaterpolist je ujedno i ujak Iris Rajčić. Eto, da ne bude zabune... Bivši vaterpolist i Irisina majka Marija su brat i sestra.

image

Izlazak Ivana Rakitića

Paun Paunović/Cropix

Potom je Iris objavila i srca za svoma Marka koji je upravo zabio penal.

image

Objava Iris Rajčić

Instagram Screenshot/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 10:43