StoryEditorOCM
Hajduknovo ime na Poljudu

U jednom Hajduku je počela karijeru, sad je u drugom Hajduku nastavlja. Bijelima pojačanje stiglo iz Zadra

Piše Sport SD
22. kolovoza 2024. - 17:39

Nikolina Klapan, 18-godišnja reprezentativka Hrvatske U-19, nova je igračica Hajduka. Nikolina je stigla iz zadarskog Donata, igra na poziciji krila, a u utakmici protiv Prištine postigla je svoj prvijenac u bijelom dres s brojem 19, javlja Hajduk putem službenih kanala. 

- Svjesna sam što znači nositi Hajdukov dres, kakvu odgovornost nosi. Svoj nogometni put počela sam u svom Hajduku iz Pridrage, tamo svako srce kuca za Hajduk. I kada je stigao poziv da dođem na Poljud zadrhtala sam od sreće - kaže Nikolina za službenu stranicu Hajduka.

Dolaskom u Hajduk njen nogometni put dobio je sasvim drugačiju dimenziju.

- Ekipa me odlično prihvatila, puno suigračica poznam iz mlade reprezentacije, ima nas tu čak devet koje smo zajedno igrale u mlađim selekcijama i brzo sam se snašla. Naravno, ovdje su drugačiji zahtjevi, od taktičkih do tehničkih, ritam je profesionalan, ali ja jednostavno uživam u svemu ovome i kad bih mogla cijeli dan bih bila na terenu. Čekat ću svoju prigodu, dati sve od sebe za svaku minutu koju mi povjeri trenerica Benković i vjerujem da ću opravdati dolazak u Hajduk. Hvala svima u Donatu za sve što su učinili za mene, da tamo nisam stasala nikada ne bih dobila prigodu odjenuti dres voljenog kluba - zaključila je Nikolina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 12:55