StoryEditor
HajdukPRIPREMILI AVION

Turski novinar za Slobodnu: Šokirani navijači bijesni na upravu Bešiktaša, zašto ste dopustili da Livaja ostane u Hajduku!?

Piše Ivan Renić
9. lipnja 2021. - 17:06

Turski novinar Vedat Vatansever: Da Livaja danas nije odlučio ostati, već sutra bi Bešiktaš poslao avion po njega!

„Bomba“ iz Poljuda glavna je vijest dana – Marko Livaja ostaje u Hajduku! Reakcije stižu sa svih strana, a Slobodna iz prve ruke saznaje kakvo je ozračje u Turskoj. Kako je vijest odjeknula među navijačima Bešiktaša i Rizespora javio nam je novinar tamošnjeg Fotospora Vedat Vatansever.

- Navijači su šokirani! Svi su iznenađeni što je na kraju ostao u Hajduku. U siječnju je dobio ponudu Bešiktaša, ali htio je ići doma zbog obitelji. Obećao je da će s Bešiktašem pričati na ljeto. Nakon završetka sezone opet su se pokrenuli razgovori, ali Marko je rekao da treba još malo razmisliti – priča nam turski kolega.

U međuvremenu se u priču uključio i Rizespor.

- Oni su ga pod svaku cijenu htjeli dovesti. Predsjednik kluba kazao je da će momčad graditi oko njega, da će mu sve podrediti.

No, Livaja je i njih „zamrznuo“. Zov srca u konačnici je presudio.

- Da Livaja danas nije odlučio ostati, mislim da bi Bešiktaš već sutra poslao avion po njega u Split. Zasigurno bi „pala“ službena ponuda. Navijači prvaka još uvijek ne vjeruju. Šokirani su i bijesni. Svi se pitaju zašto ponuda ranije nije bila poslana – zaključio je Vatansever.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. srpanj 2021 00:09