StoryEditor
Hajdukodgoda kazne

Tudor "na čekanju", Vlajčević će rezati na hladno

Piše PSD.
8. studenog 2013. - 19:06
Igor Tudor danas nije kažnjen, disciplinski sudac HNL-a Krešimir Vlajčević zaprimio je na vrijeme očitovanje Tudora, na četiri stranice "gusto tipkane", štonobisereklo, ali je uzeo – tajm-aut.

- Dug je bio sastanak Skupštine, odužio se, pa nije bilo dovoljno vremena – čuli smo lakonsko objašnjenje.
Vlajčević kažnjava srijedom. Kao što poštar zvoni dvaput. Dakle, Tudora će sjeckati na hladno, naknadno, u reprezentativnoj pauzi, a izbjegao je da to bude sad i odmah. Pomaže mu i odluka Skupštine Udruge koja je rekla opet i iznova, e sad ćemo od ovog kola početi rigorozno. 

Nulta tolerancija. Oni to odgađaju, kao čovjek kad će to početi s dijetom. Još danas daj malo majoneze, od sutra ću paziti...

Dakle, možemo kuvertirati da je opasni val, tsunami prvih reakcija kontra Tudora prošao preko Hajdukova trenera i nije ga potopio. Tudor je - kako je i red - danas regularno na klupi, a u srijedu će dobiti najvjerojatnije novčanu kaznu. Naravno, uvijek se Vlajčević može i smije naljutiti.

Bitno je da Tudor pazi što radi i govori u daljnjem tijeku prvenstva, u gadnom je recidivu, a sutra mu primjerice sudi 
Igor Pristovnik, pa je to nova zamka. A nailaze brzih dana i tri utakmice protiv Dinama.

Tudore, pazi što govoriš i da li izletavaš preko crte "tehničkog prostora"!

Ne zna se koliko se Tudor "posuo pepelom" na četiri stranice "gusto tipkane", to je 'strogo pov.' materijal, tek Vlajčević je egzekuciju odgodio do srijede. Reže na hladno, a u opasnosti je prije svega – džep. Duboki džep.

S.A. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. siječanj 2021 05:25