StoryEditor
Hajdukpripreme bijelih

Tudor govorio o situaciji u momčadi, a Kepčija o transferima: ‘Tražimo desnog beka i napadača. ‘Korona‘ je poremetila tržište, moramo se prilagoditi‘

Piše S. A.
1. kolovoza 2020. - 22:07
Robert Matić/hajduk.hr

Hajduk je danas počeo s pripremama za novu sezonu, što znači da su Bijeli imali samo tjedan dana odmora.

Trener Igor Tudor osvrnuo se na situaciju u momčadi.

- Svi su tu, još dolaze 'Bazel' i Tahiraj u nedjelju, nema Hamze, nema Jure, želimo im svu sreću u daljnjoj karijeri. Mi krećemo u nove izazove. Od danas prvenstvo je vrlo, vrlo blizu. Igrači nisu u pet-šest dana puno izgubili, neće bit problema po pitanju ritma. Gledat ćemo odigrat utakmicu u subotu, najvjerojatnije protiv B ekipe, pa već stižu Istra ili Orijent - rekao je trener Bijelih.

Sportski direktor Ivan Kepčija govorio je o odlascima iz kluba te potencijalnim dolascima.

- Teško je ovo nazvat nekakvim pripremama, jer u stvari smo u vrlo specifičnoj situaciji kroz koju smo izgurali cijeli dio prošle sezone, nekako se nadovezuje na početak sljedeće, nema pravih priprema, a Europa je prebačena tek za rujan. Samo šest sedam dana igrači su imali za regeneraciju što je više bilo mentalnog oblika, pražnjenja i resetiranja. Da krenemo mentalno svježi. Nisu se izgubili fizički kvaliteti. Hamzi je istekao ugovor, teže se ozlijedio, ponudili smo mu produženje, on to nije prepoznao, nastavlja svojim putem. Josip Juranović je ulazio u zadnju godinu ugovora, našli smo zajednički jezik s Legijom. Na toj poziciji (desnog beka, op. a.) tražimo rješenja. Imamo Diamantakosa, ali tražimo i napadača još jednoga. 'Covid' je poremetio tržište, moramo se prilagođavati u hodu... Naši mladi igrači i dalje dobro kotiraju i dobro je znati da će biti važan financijski kotač za naš klub i dalje - zaključio je Kepčija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2021 14:51