StoryEditor
Hajdukdolazi iz poljske

Trenersku karijeru započeo je u Dinamu, a sada će biti će desna ruka Bori Primorcu: poznato ime novog direktora Akademije 'Luka Kaliterna'

Piše PSD
2. rujna 2019. - 15:46

Nogomet plus javlja da je Andro Fistonić izabran za direktora Akademije “Luka Kaliterna”. 28-godišnjak će biti desna ruka novog voditelja Hajdukove omladinske škole Bore Primorca.

Fistonić u Hajduk dolazi iz omladinske škole KGHM Zaglebie Lubina gdje je proveo protekla dva mjeseca, a poljski klub je na službenim stranicama objavio vijest da je dozvolu za odlazak dobio nakon što mu je stigla ponuda Hajduka koju nije mogao odbiti.

Fistonić je trenersku karijeru počeo u Dinamu gdje je prvotno radio kao volonter u internatu kluba da bi bio pomoćni trener U14 momčadi.

U Zagrebu se zadržao dvije godine nakon čega u listopadu 2016. odlazi u magisterij sporta u German Sports University u Kölnu. U Njemačkoj je kao praktikant radio u školi nogometa Bayer Leverkusena, a potom je bio pomoćni trener U17 momčadi 1. FC Köln.

Protekli period je proveo i na studijskom putovanju u Brazilu da bi ovo ljeto otišao raditi u Poljsku gdje se zadržao kratko razdoblje prije nego što je odlučio prihvatiti ponudu splitskog kluba.

#HAJDUK#ANDRO FISTONIć

Izdvojeno