StoryEditorOCM
HajdukDali sve

Trener Varaždina Kovačević: ‘Išli smo u ‘fight‘ s Hajdukom, remi bi po svemu bio najrealniji ishod

Piše FRANE VULAS
26. kolovoza 2023. - 22:18

Trener Varaždina Mario Kovačević je nakon 1:2 poraza od Hajduka, prvog ovosezonskog prvenstvenog svoje momčadi, kazao.

- Dali smo sve od sebe. Bila je ovo utakmica dva protivnika koja su željela pobjedu. Po ovom teškom vremenu bila je to čvrsta, prava prvenstvena utakmica. Išli smo u ‘fight‘ s Hajdukom.

Potom je strateg Varaždina analizirao dijelove susreta.

- Hajduk je bolje ušao u susret, u prvih 20 minuta. Dominirali su, ali mi smo to stabilizirali. Počeli smo i mi igrati, dominirati. Primili smo oba slična gola, nakon ubačaja s desne strane koje nismo branili. Taj segment igre nam je bio lošiji i kažnjeni smo. Borili smo se, pred punim stadionom smo parirali Hajduku. Na trenutke smo bili i bolji. U drugom dijelu smo malo pali. Radili smo izmjene, ali Hajduku su izmjene donijele više nego nama. Imali smo par dobrih akcija u drugom dijelu, ali Hajduk je dao lijep gol. Čestitam Hajduku, a svojim igračima mogu samo reći da dignu glavu gore. Samo moramo ovako nastaviti – naglasio je Kovačević.

Atmosfera?

- Bila je fenomenalna atmosfera. Koliko god sam tužan zbog poraza veseli me kad vidim ovako pun stadion. Naši navijači su nam davali snagu, žao mi je zbog njih što nismo izdržali. Mislim da je najrealnije bilo da susret završi neriješeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 10:49