StoryEditorOCM
Hajdukignazio abate

Trener Milanovih juniora: ‘U prvih 25 minuta pali smo pod utjecajem atmosfere, sreća nije bila na našoj strani‘

Piše F. V.
21. travnja 2023. - 23:07

Poslije 1:3 poraza od Hajduka u polufinalu juniorske Lige prvaka trener Milana, bivši igrač ‘rossonera‘ Ignazio Abate je za UEFA-inu stranicu i Milan TV izjavio.

- Sreća nije bila na našoj strani. Nemam što zamjeriti igračima. Pokazali smo karakter, igrači su sve što su imali ostavili na travnjaku. Imali smo svoje šanse, mogli smo povesti, ali to je nogomet. Nekad se nađeš u rezultatskom zaostatku i imaš šansu za povratak u susret, ali igrali smo protiv kompaktne momčadi koja se dobro brani. Susrele su se dvije momčadi s jakim karakterom. Žao nam je što smo eliminirani, ali nastavljamo naš razvojni put. Imamo talentiranu momčad, a što je najvažnije momci se razvijaju. Vjerujem da će imati blistavu budućnost – kazao je Abate i priznao.

- Počeli smo susret nervozno, prvih 20-25 minuta pali smo pod utjecaj atmosfere, ali bilo je to ukupno izjednačeno prvo poluvrijeme u kojem smo mogli povesti. U drugom dijelu kada smo bili najbolji primili smo gol. Stvorili smo nekoliko prilika, ali primali smo pogotke koje smo mogli izbjeći – smatra Abate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 13:18