StoryEditorOCM
Hajdukglava ti u smeću

Trener Hajduka provocirao je Ibrahimovića, a nećete vjerovati kako mu je vratio: ‘Bilo je ludo, Gattusov izraz lica...‘

Piše Sport SD
13. lipnja 2024. - 08:45

Vijest da je slavni Talijan Gennaro Gattuso postao novi trener splitskog Hajduka odjeknula je kao bomba. Gattuso je s Hajdukom potpisao ugovor do ljeta 2026. godine, a u Split stiže sljedeći tjedan, kada počinju pripreme "Bijelih" i kada će biti službeno predstavljen.

Sigurno je ova novost danas glavna tema mnogih kava, marendi, druženja...

Dvije godine, od 2010. do 2012., u Milanu su suigrači bili Thiago SilvaZlatan Ibrahimović i Gennaro Gattuso.

Prva dvojica dovedena su u Rossonere kao prava, zvjezdana pojačanja, dok je Gattuso bio na zalazu karijere nakon što je s Milanom osvojio sve što je mogao.

Talijanski veznjak bio je ikona kluba i malo koji igrač mu se usudio suprotstaviti u svlačionici. Imao je bogovski status u klubu i među navijačima, njegovi su ga suigrači poštovali te si je kao takav uzimao za pravo da može raditi što god poželi.

Ipak, kako je ispričao Thiago Silva u intervjuu za Sky Deutschland, jednom je požalio.

"Jednog dana tijekom treninga Gattuso je cijelo jutro zadirkivao Ibrahimovića. Konstantno ga je provocirao, a Zlatan nije ništa komentirao, samo je šutio i šutio."

Osveta je uslijedila vrlo brzo...

"Gattuso i Zlatan su se susreli u svlačionici poslije treninga, a Ibra ga je digao u zrak, okrenuo naopačke i bacio u kantu za smeće", prepričao je Silva.

"Bilo je ludo, svi smo počeli razmišljati o Gattusovu izrazu lica. Nisam se mogao prestati smijati tjedan dana", rekao je Brazilac.

I tako je Gattuso naučio lekciju...

image
Olivier Morin/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. lipanj 2024 10:29