StoryEditor
Hajduknevjerojatno

'Treće poluvrijeme' za kraj karijere: pogledajte neprimjerenu reakciju suca Vukovića prema jednom od Hajdukovih dječaka

Piše R.R.
21. svibnja 2019. - 21:47
hajduk_dinamo18-261114

Puno je bilo komentara oko suđenja Ante Čuljka na finalnom dvoboju pionira Hajduka i Osijeka, a eterom se pronijela još jedna snimka.

Po završetku dvoboja, dok su gledatelji s tribina negodovali, pomoćni sudac Dejan Vuković je napravio nešto što bi ga moralo eliminirati iz sudačke organizacije. Naime, vidljivo je da se vratio "iz tunela" prema tartan stazi i zaputio prema jednom od mladih Hajdukovih igrača.

Iako se na snimci ne može razaznati što je govorio, ali prema "govoru tijela" i pokretima ruke, sigurno je neprimjereno reagirao prema dječaku, a tko zna kako bi se sve završilo da se između nisu ispriječile službene osobe iz Hajduka.

Ako je sudac Vuković i bio isprovociran nekim dobacivanjima mogao je mirno produžiti do sudačke svlačionice i onda delegatu susreta podnijeti prijavu. Ovako je "treće poluvrijeme" dobilo novi nastavak, i reakciju suca koji je pokazao da nije dovoljno zreo i smiren voditi nogometne susrete. Očito je i sam podlegao stresu, ali djelitelja pravde nikako ne želimo vidjeti u ovakvoj "akciji".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

16. rujan 2020 18:04