StoryEditor
Hajduksunce i kiša

Tramezzani stalno u pokretu, gore-dolje, mijenjao garderobu i pretrčao kao da je vezni igrač. I na kraju susret završio sa širokim osmijehom na licu

Piše Slaven Alfirević
4. travnja 2021. - 13:20
Ronald Goršić/Cropix

Hajduka je u Zagrebu dočekala promjena vremena, proljeće je ustupilo prostor jeseni, kiša se ispadala do utakmice, bilo je vlažno i oblačno, temperatura 10 stupnjeva.

Ugodno je bilo iz početka za igrati, ali na tribinama se trebalo ogrnuti jaknom, a onda se iznenada sručio pljusak na poluvremenu, temperatura je pala, zalijevala nas je kiša, trebalo je tražiti zaklon.

Susret je označila konstantna promjena meteo-uvjeta, kao da je veljača. Jer, nakon pljuska bilo je vremena da se razvedri i da opet zatopli, pa je trener Hajduka Paolo Tramezzani primjerice stalno mijenjao garderobu, od lagane trenerke, do jakne i kapuljače i natrag, bacio je ogrtač, opet je bilo vruće i sunčano.

Tramezzani je ispred klupe stalno bio u pokretu, gore-dolje, da je bilo izmjerit, pretrčao je trener ispred klupe kao da je vezni igrač... I na kraju susret završio sa širokim osmijehom na licu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2021 20:35