StoryEditor
Hajdukteška utakmica

Tramezzani izgubio glas, utakmicu je prokomentirao pomoćni trener Malfatti: Svi su vrlo dobro obavili svoj posao, ova pobjeda izuzetno je bitna

20. ožujka 2021. - 20:23

Pobjedu nad Šibenikom prokomentirao je Hajdukov pomoćni trener Attila Malfatti. Njegov nadređeni Paolo Tramezzani izgubio je glas, promukao, pa je za izjave zadužio Malfattija.

- Znali smo da nas čeka teška utakmica, Šibenik je odlična momčad, vrlo dobro organizirana. Imaju kvalitetu u napadu i sredini i na to smo bili spremni. Pripremili smo igrače na to da moraju biti koncentrirani na svaki detalj i moram reći da su svi vrlo dobro obavili svoj posao. Vrlo smo zadovoljni jer nam je ova pobjeda izuzetno bitna – kazao je Malfatti.

Posebno je zadovoljan Malfatti bio igrom dvojice mladića, debitanata, strijelca Ljubičića te Biuka.

- Zadovoljstvo njima dvojicom je veliko. Ovdje sam od siječnja zajedno s glavnim trenerom i sretni smo jer znamo koliko ljudi u Splitu vole ovaj klub i ono što želimo je vratiti na teren Hajdukov duh. Danas su dva mladića Ljubičić i Biuk zaigrali i pružili vrlo dobru partiju te nas učinili vrlo ponosnima. Radi se o dva igrača rođena 2002. godine, koji su odlično odigrali, potpomognuti iskusnijim suigračima. Zato smo zaista zadovoljni.

Malfatti je Ljubičićev pogodak opisao kao 'odličan gol rasnog napadača'.

- Treba mu svakako čestitati. Slijedi reprezentativna pauza, igrači će dobiti tri slobodna dana, a dio njih će se odazvati reprezentativnim obvezama. Mi moramo nastaviti sa svakodnevnim radom i stopostotnim angažmanom. Radit ćemo i na svim detaljima jer nam je vrlo važno nastaviti pozitivan niz u prvenstvu i učiniti navijače zadovoljnima – zaključio je Malfatti

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2021 02:17