StoryEditorOCM
Hajdukmala barka

Totalno ‘ludilo‘ na Jadranu, Džeko s velikim prijateljem pjeva da voli Hajduka, a Senijad Ibričić otkrio - vraća se

Piše SN/Sport SD
14. srpnja 2024. - 15:35

Ikona splitskog Hajduka Senijad Ibričić raspalio je maštu poklonika bijeloga dresa. Na društvenim mrežama objavljena je snimka u kojoj s društvom negdje na Jadranu pjeva veliki hit Mladena Grdovića i Bepa Matešića "Dalmatinac".

S njim je na snimci i Edin Džeko, bosanskohercegovački reprezentativac koji je velika želja poljudskoga kluba. Sapunica oko potencijalnoga dolaska Džeke i dalje traje, premda su se iz Fenerbahçea oglasili i javili da je kapetan BiH njihov igrač.

Međutim, u Hajduku ne odustaju i sportski direktor Nikola Kalinić čini sve što je u njegovoj moći da dovede legendarnog Džeku, kao i apsolutnu ikonu Vatrenih, Ivana Rakitića.

Ovakve snimke kakvu je primjerice objavio Ibričić samo dodatno daju razloga navijačima Bijelih vjerovati da nije još sve izgubljeno i da će u novoj sezoni osvanuti nova velika imena na Poljudu.

No, to nije sve na veselom jetnom brodu, nogometu se vraća i - Senijad Ibričić.

Donedavni sportski direktor FK Sarajevo Senijad Ibričić (38) odlučio se reaktivirati te će igrati u petoj ligi Slovenije.

Naime, iz NK Šmartno su putem društvenih mreža objavili da se Ibricic pridružio momčadi koja nastupa u Ligi MNZ pod okriljem MNZ Ljubljana.

Prošle sezone bili su peti, a sada s Ibričićem ciljaju na najviši plasman, piše reprezentacija.ba.

- Sada uživam u druženju kroz igru. Nogomet mi je uvijek u krvi i od njega ne mogu pobjeći ni u mirovini. Ovo je nova razina druženja u rekreativnom i veteranskom nogometu. Veselim se utakmicama, a posebno druženju s ovim momcima. Privukla me je vizija kluba i došao sam sa zadovoljstvom da svojim bogatim iskustvom pomognem u razvoju igrača i kluba - rekao je Ibričić za službenu stranicu kluba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2024 06:19