StoryEditorOCM
Hajdukkonferencijska liga

Tórshavn je pred vratima, prvi pravi ispit za Gennara Gattusa, na dvojicu igrača sigurno neće moći računati

Piše Sport SD
24. srpnja 2024. - 06:59

Na otvaranju nove sezone nogometaši Hajduka u četvrtak s početkom u 21 sat na Poljudu igraju s HB Tórshavnom s Farskih otoka prvu utakmicu 2. kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu - piše Hajduk.hr

Bit će to ujedno i prvi službeni susret u kojem će Bijele voditi trener Gennaro Gattuso sa svojim stručnim stožerom. Hajdukovci su prije nešto više od mjesec dana započeli s pripremama za novu sezonu te su od tada odradili niz treninga i osam prijateljskih utakmica, a središnji dio održan je od 1. do 10. srpnja u Sloveniji. 

Trener Gattuso u ovoj utakmici sigurno neće moći računati na ozlijeđene Niku Sigura i Aleksandra Trajkovskog. 

image

Kadrovi s utakmice Hajduk - Fenerbahče

Damir Krajač/Cropix

HB Tórshavn u prošloj sezoni završio je kao trećeplasirana momčad lige Farskih otoka, a vodi ih talijanski stručnjak Adolfo Sormani. Trenutno je odigrano 16. kola u novoj sezoni prve lige Farskih otoka, a HB Tórshavn nalazi se na drugom mjestu prvenstvene tablice s osvojenih 39 bodova, odnosno šest manje od prvoplasiranog Vikingura. Posljednji susret odigrali su upravo s vodećom momčadi te su u gostima poraženi rezultatom 2:0. 

Sudačka postava za ovu utakmicu dolazi s Malte. Glavni sudac je Matthew De Gabriele, pomagat će mu Jurgen Spiteri i Mitchell Scerri, a četvrti sudac je Andrea Sciriha. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 02:21