StoryEditorOCM
HajdukAJMO, BIJELI

Torcida uputila važnu obavijest pred današnju utakmicu, čeka nas pravi spektakl na Poljudu!

Piše Sport Sd
26. listopada 2024. - 13:45

Neporaženi Hajduk danas na Poljudu dočekuje Lokomotivu, želja je jasna, nova tri boda i dodatno betoniranje vodeće pozicije na tablici. Za sada Bijeli bježe četiri koraka Rijeci i Dinamu. A već su gostovali kod oba ova protivnika i uhvatili četiri boda, bez primljena gola.

Danas se očekuje lijepa posjeta na Poljudu, uostalom uvijek je tako, a uz prvo mjesto Bijelih navijače će zasigurno na Poljud povesti i ugodno vrijeme, dobar termin igranja u subotnje poslijepodne...

... kao i veliki događaj za Torcidu koja prekosutra, 28. listopada, slavi 74 godina postojanja. Tom prigodom upriličit će se i posebna koreografija na današnjoj utakmici, pa su navijači na Sjeveru dobili i posebnu obavijest:

"Danas zajedno bodrimo Hajduka na domaćem terenu za nastavak dobrog niza i učvršćivanje prvoga mista! Grlo, dlan i pisma cilu utakmicu su neizostavni, a dolazak na tribinu je obavezno 2 sata prije početka utakmice radi koreografije. Koreografija je zahtjevna i zato pozorno pratite upute sa razglasa, te pročitajte dobiveni papirić s uputama koji ćete dobiti na ulazu na tribinu.”

Pa da vidimo!

image

Torcida koreografija

Ivan Renić/Slobodna Dalmacija
image

Hajduk - PAOK

Božidar Vukičević/Cropix
image
Nikola Vilić/Cropix
image

Hajduk - Sampdoria, koreografija s zastavama

Nikola Vilić/Cropix
image

Torcida koreografija

Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. listopad 2024 13:50