StoryEditorOCM
Hajdukgost komentator

Tomislav Erceg: Nije dobro, Hajduk se mora probuditi, u protivnom će teško nešto napraviti

Piše Tomislav Erceg
5. studenog 2023. - 08:55

Pišu se tri boda, ostalo je sve za zaborav. Nije dobro, Hajduk se mora probuditi, u protivnom će teško nešto napraviti. Samo dva udarca u okvir gola, protiv Osijeka prije dva tjedna nije bio niti jedan. Na kraju je Rudeš imao i prilike za izjednačenje, opet pad u samoj završnici utakmice kao protiv Istre i Gorice. Imao je Hajduk posjed, ali sve je to bilo jalovo. Ne znam koji je razlog ovako lošoj igri, nadam se da se radi o strahu od gubitka bodova.

Karoglan je imao premalo vremena za neke pomake u igri, za ovu utakmicu je ostao bez Livaje, Krovinovića i Melnjaka. Koliko god Marko nije u formi, ipak je drukčije kad je tu, na terenu s momčadi. Glavni zadatak je upravo vratiti Livaju, koji je dvije godine vukao Hajduka, a u zadnje vrijeme je totalno van forme. Kad je Livaja pravi, onda i ostali igraju bolje, zato je najbitnije da se on vrati u formu.

Ostale su dvije utakmice do reprezentativne pauze, treba napraviti što je više moguće. Hajduk je opet na vrhu tablice, izjednačio se s Rijekom na prvome mjestu. Bit će to borbe do kraja, „bijeli“ su na početku krenuli odlično, pa pali, ali stalno su tu. No, Hajduk treba gledati sebe, ne obazirati se kako igraju konkurenti. Imaš osjećaj da se može, neću reći nikad lakše, ali svakako je svima osjećaj da se ove sezone može doći do onoga što svi čekaju dugi niz godina.

(Zabilježio Toni Bilić)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 10:40