StoryEditor
Hajdukbučna podrška

Tisuću torcidaša putuje u Valenciju: ciljaju zračnu luku u Barceloni do koje je relativno lakše stići redovitim linijama, a onda dalje rent-a-carom

16. kolovoza 2022. - 22:32

Oko 1300 mjesta ima na stadionu Levantea za Hajdukove navijače, računa se da će navijača „bijelih” u četvrtak biti barem tisuću...

Kad su došli do udaljenog Guimaraesa i bili na stadionu Vitorije u tolikom broju, oko tisuću, onda je jasno da neće izostati ni u Valenciji. To je uostalom Hajdukov običaj, nikad momčad nije sama, pa makar to bilo na prijateljskom turniru u Hong Kongu te 2008. Baš to uvijek volimo spominjati kao poseban doseg ljubavi spram splitskog kluba, kad su došli gledat „bijele” na drugi kraj svijeta.

Sad se cilja zračna luka u Barceloni do koje je relativno lakše stići redovitim linijama u ponudi nego do Porta prije tjedan dana, a onda rent-a-carom ili već kako do Valencije na istočnoj obali Pirineja.

Iz Torcide su zaželjeli napuniti i čarter-let iz Splita, na dan utakmice...

Svejedno, 1300 mjesta ima na stadionu Levantea za „bijele”, stadion „Ciutat de Valencia”, sigurni smo u sastanak na ulicama Valencije...

Hajduci barem ne moraju moliti svoje da dođu kao što je Villarreal animirao svoje navijače, dijeli im karte. Utakmica s Hajdukom bit će prva u kojoj će Villarreal ugostit nekoga na Ciutat de Valenciji, kapaciteta 23.350 mjesta, gdje će igrati cijelu jesen dok se njihov stadion renovira:

- Svaki navijač Villarreala s kupljenom godišnjom članskom ulaznicom dobit će na dar još dvije ulaznice koje će moći podići na blagajni stadiona uoči početka utakmice - rekao je Fran Segovia, funkcioner španjolskog kluba, a te ulaznice bit će dijeljene dok se ne popuni kapacitet stadiona.

Svim navijačima iz Villarreala gdje živi oko 50.000 stanovnika ponuđen je prijevoz autobusom u četvrtak popodne, a povratna karta košta tri eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2022 13:58