Hajdukludogorec daje skonto?

Terziev traži put povratka do Poljuda: Bugari smanjili odštetu, stiže novi stoper?

Piše S. Alfirević
25. lipanj 2017. - 11:11
dinamo_hajduk29-220417.JPG

Lijevi bek je stigao i sad još enigma - stoperi. I to – Terziev i još jedan, takvi su planovi u kući “bijelih”. Novi stoper trebao bi se pojaviti najkasnije početkom priprema u Sloveniji, početkom tjedna, a Hajduk ujedno želi i da mu se vrati Bugar, ali to je sad na njemu i umijeću pregovaranja njegova agenta s vodstvom Ludogoreca.

Hajduk je postavio nove zahtjeve, a Georgi Terziev traži put povratka do Poljuda. Došao je s klauzulom od 500.000 eura otkupa, no nakon što nije puno odigrao Hajduk je rekao da neće platiti tu cifru i da se pokušaju nagoditi s Ludogorecom u drugačijem dogovoru. Terziev pak želi ostati u Poljudu i nagovara svoj bivši klub da ne otpisuje mogućnost novog, drugačijeg dogovora.

Terziev se želi vratiti, a bugarski mediji navode kako bi otkupna cijena trebala biti 300.000 eura, a ne 500.000 koliko traži bugarski prvak.

Ako se Hajduk nije zaletio po pitanju lijevog beka i uložio u nešto što očito sportskom direktoru Mariju Brancu nije davalo garancije, nego su izabrali jeftiniju varijantu konkurencije Memolli, barem što se tiče stopera mogli bi se hitnuti. Je li to 300.000 eura Ludogorecu, pristaje li Hajduk na toliko i pristaju li Bugari na toliki “skonto”, ostaje još otvoreno. ∙ 

#GEORGI TERZIEV