StoryEditor
Hajduksistematizacija

Tercet senatora Hajduka poslan u B-momčad: Željko Kopić 'čisti svlačionicu' i podiže moral momčadi

21. kolovoza 2018. - 22:22
hajduk_lokomotiva21-160517

Zoran Nižić, Marko Futacs i Hysen Memolla preseljeni su u drugu momčad Hajduka, rečeno im je da više neće trenirati s prvotimcima, nego od danas s drugom ekipom.

Zacijelo je toj odluci kumovalo i što je bivši kapetan i stoper Nižić istupio svojim pismom, pa su mu još priključili i centarfora i lijevog braniča koji nisu u prvom planu već neko vrijeme.

Tako i trener Željko Kopić "čisti svlačionicu", podiže voljni momenat, dobro je uvijek napraviti kakav skandal, da se podigne ono što bi se reklo – borbena gotovost. Mobilizacija!

Svu trojicu se, lako je zaključiti, pokušava "sistematizirati" odlaskom iz Hajduka do kraja prijelaznog roka. Pronaći soluciju za Nižića, nakon što ga nisu pustili u Tursku, a sad je njegov slučaj verbalno eskalirao. Iza kantuna ima neka Rusija...

Futacs ionako nikako da se oporavi, a Memolla na poziciji lijevog beka valjda je zadnji po važnosti i hijerarhiji, jer u Poljudu misle "oživjeti" Rumunja Filipa i uloženo u njega vraćati kroz povratak u prvu momčad: navodno se Steliano popravio u treninzima. A Memolla neka ide.

Uglavnom, Nižić, Futacs i Memolla više ne stanuju u prvoj momčadi Hajduka!

Izdvojeno

10. srpanj 2020 16:46