HajdukDebitirao sredinom rujna

Svi su na prodaju: Francuzi žele mladog hajdukovca

Piše Frane Vulas
4. siječanj 2019. - 09:06

Lille je zainteresiran za Domagoja Bradarića. Mladi Hajdukov lijevi bočni koji je u prosincu napunio 19 godina želja je trenutno prvog pratitelja PSG-a.

U kuloarima se već spominje i moguća težina tog interesa. Navodno su Francuzi spremni ponuditi cca 2,5-3 milijuna eura. Sportski direktor “bijelih” Saša Bjelanović jučer je kazao kako su “svi na prodaju”, ali i naglasio da je “apsolutna intencija kluba zadržati sve mlade igrače koji su izuzetno traženi”.

U međuvremenu je procurila informacija o interesu Lillea za Bradarića. O eventualnoj službenoj ponudi trebao bi se svakako očitovati novi NO Hajduka (koji sjednicu ima sutra).

Bradarić je dosad upisao tek devet nastupa za Hajduk ukupno (sedam u prvih 11). Debitirao je pod trenerom Zoranom Vulićem sredinom rujna, a kapetansku traku nosio je u derbiju protiv Dinama.

Lille je poznat kao vrlo uspješan lovac na talente koje potom lansira u vrhunske klubove, između ostalih bio je odskočna daska i belgijskom čarobnjaku Edenu Hazardu. Nova njihova zvijezda koju traži pola Europe je krilo iz Obale Bjelokosti Nicolas Pepe.

#HAJDUK#DOMAGOJ BRADARIć#LILLE