StoryEditorOCM
Hajdukslužbeno

Sve je spremno, zna se i ime i vrijeme: evo kada Hajduk predstavlja novog sportskog direktora

Piše SPORT SD
26. svibnja 2024. - 17:19

Hajduk je završio sezonu, jučer u Kranjčevićevoj u zadnjoj utakmici protiv Lokomotive. Puno promjena će biti na Poljudu za iduću sezonu, a od sutra će Hajduk imati novog sportskog direktora.

Sutra od 10 sati Hajduk će na konferenciji za medije i službeno predstaviti novog sportskog direktora Nikolu Kalinića. Na konferenciji za medije će uz novog službenog direktora sudjelovati i predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Bilić.

image
Vladimir Dugandzic/Cropix

Ranije danas Hajduk se oprostio od Mindaugasa Nikoličiusa koji odlazi s pozicije sportskog direktora. Litavac nakon tri i pol godine napušta Poljud. Niko se biranim riječima oprostio od kluba.

- S obzirom na to da nakon tri i pol godine prestajem obnašati funkciju sportskog direktora HNK Hajduk, ovim putem želim se zahvaliti Upravi kluba, svim zaposlenicima kluba, svim trenerima i igračima, a posebno Torcidi kao i cijeloj Hajdučkoj navijačkoj zajednici na podršci koju su mi pružali tijekom cijelog mog mandata. Bila mi je velika čast biti dio ovog Kluba i što sam zajedno sa svojim suradnicima u sportskom segmentu uspio vratiti Hajduk tamo gdje i pripada, u vrh hrvatskog nogometa i ponovno među osvajače trofeja. Od srca želim Hajduku u budućnosti da postigne još veće i bolje sportske rezultate i uspjehe. Hajduk je dobio posebno mjesto u mom srcu i trajno ću ostati vezan za klub i vjeran navijač Hajduka gdje god bio. Hajduk živi vječno - poručio je Nikoličius za kraj.

Nikoličiusu će Kranjčevićeva definitivno biti oproštaj od Hajduka, u ponedjeljak se predstavlja novi sportski direktor

image
Ante Cizmic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2024 00:16