StoryEditorOCM
Hajduknešto se kuha

Susjedi javljaju da je mladi hajdukovac napustio kamp reprezentacije, ali još ne znaju pravi razlog zašto, možda je...

Piše Sport SD
8. rujna 2024. - 10:04

Prema neslužbenim informacijama do kojih je došao poznati bosanskohercegovački medij SportSport.ba, kamp mlade reprezentacije susjedne nam države napustio je Hajdukov igrač Madžid Šošić. O razlozima koji bi mogli biti za taj potez ofenzivnog veznjaka Hajduka nemaju više informacija.

Jedna teza je da mu nije leglo što je posljednju utakmicu reprezentacije odgledao s klupe, što mu je ove sezone forte i u Hajduku, a nemaju ni informacija o ozljedi. No teza o nezadovoljstvu nije jedina jer Šošića možda čeka i promjena sredine ove sezone te je mogući razlog odlazak na potpis ugovora s novim klubom.

image


 

Damir Krajač/Cropix
image
Duje Klarić/Cropix

U svakom slučaju službene informacije o razlogu napuštanja reprezentacije nema, barem od saveza BiH. Šošić je bio i na okupljanju A selekcije svoje domovine, a debitirao je lipnju na prijateljskoj utakmici. Dosad je odigrao sedam utakmica za mladu reprezentaciju i postigao jedan pogodak.

U Hajduk je stigao kao omladinac Željezničara, a išao je po posudbama u Zrinjski i Radomlje, dok u prvoj momčadi još nije dobio priliku u službenim susretima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 16:25