StoryEditorOCM
Hajdukzabio za vodstvo

Strijelac Dolček nakon pobjede najavio Superkup: ‘Neka bolji osvoji i neka to bude Hajduk‘

Piše SPORT SD
8. srpnja 2023. - 14:15

Hajduk je u posljednjoj utakmici priprema u Sloveniji svladao Trabzonspor s 2:0, a upravo prvi gol je zabio Ivan Dolček, koji se nakon utakmice osvrnuo na dojmove o pripremama.

"Pripreme su bile odlične, uvjeti su bili super, isto kao i utakmice, tereni, ma sve super. Zadovoljan sam svojom formom na pripremama, uvijek moraš dati sve od sebe, ja sam svojom predstavom zadovoljan."

Osvrnuo se i na to da bi ga Leko mogao staviti u prvih 11 za utakmicu Superkupa, a i na to kako mu je sezona odigrana u Šibeniku pomogla.

"Odluka je na treneru hoću li startati, vidjet ćemo, ja se dobro osjećam i mislim da sam u dobroj formi. Godina dana u Šibeniku mi je puno pomogla, odigrao sam nekoliko dobrih partija, zabio nekoliko golova. To iskustvo me podiglo na višu razinu."

Trener Leko je i sam ranije rekao da ovo neće biti jako teške pripreme.

"Kao što je i Leko rekao, ovo su bile jedne od lakših priprema, nije bila takva ubijačina. Trabzonspor je velika i dobra momčad, a mi smo danas dominirali i to se moglo vidjeti. Njima je tek početak priprema doduše."

Dolček je otkrio kako se slaže s Dajakuom, a za kraj je najavio i Superkup.

Odlično se slažem s Dajakuom, i on sam se dobro snašao u klubu. U Superkupu očekujem tešku utakmicu i puno borbe. Neka bolji dobije i neka to bude Hajduk", zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 11:05