StoryEditorOCM
Hajdukdruštvene mreže

Što se događa na Poljudu, još jedan igrač izbrisao sve svoje fotografije u Hajdukovom dresu

Piše Sport SD
13. svibnja 2024. - 09:04

Što se događa na Poljudu, već treći igrač Hajduka obrisao je sve svoje fotografije u klupskom dresu na društvenim mrežama. Trend su pokrenuli Yassine Benrahou i Fahd Moufi, a sada je isto napravio i Leon Dajaku. Nije poznato zašto se odlučio na ovaj potez.

Podsjetimo, nakon poraza na Poljudu od Varaždina u 33. kolu SuperSport HNL-a, Marokanac Fahd Moufi je izbrisao sve svoje  fotografije u dresu Hajduka na Instagramu i poslao poruku:

- Tišina je bolja za tebe.

Sve je krenulo početkom ožujka, kada je Yassine Benrahou, inače vrlo aktivan na društvenim mrežama, obrisao većinu svojih fotografija, a iz opisa profila je maknuo i ime Hajduka. 

image
Tom Dubravec/Cropix

Dajaku je na Poljud stigao u lipnju prošle godine, rođeni Nijemac s dvostrukim državljanstvom, kosovskim i njemačkim, a ugovor je potpisao do ljeta 2027. godine.

- Sjajno je biti ovdje, odličan prvi dojam o klubu i gradu. Ja sam mladi igrač s mnogo vatre u sebi, koji voli nogomet i igranje za velike klubove. Imam puno prijatelja u Hrvatskoj, znam puno o Hajduku, njegovim navijačima i zaista sam sretan što sam ovdje. Već od prije znam Sahitija koji je iz moje zemlje, znam za Livaju koji je igrao za Hrvatsku reprezentaciju – izjavio je tada Dajaku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 16:36