StoryEditorOCM
Hajdukraport s posudbe

Što rade hajdukovci na posudbi? Igraju i zabijaju, svi osim jednoga koji je još ‘zaleđen‘ na klupi...

Piše Ivan Renić
21. listopada 2024. - 19:18

I dalje pratimo petoricu hajdukovaca na posudbama. Nakon reprezentativne pauze u akciju su se vratili i „prvoligaši”, ali ništa se za Tonija Silića nije promijenilo. Ostatak družine kali se u Prvoj NL i Trećoj NL jug, pa tako pauzu nisu ni imali. U fokus je opet dospio Nino Duić s novim pogotkom za Junak. Jere Vrcić se polako vraća nakon ozljede, dok su Tomislav Arković i Krešimir Nazor standardni u svojim momčadima.

Toni Silić, 20 (Lokomotiva)

Nema promjene za Silića u Lokomotivi. Još uvijek nije upisao ni minutu na posudbi u Lokomotivi. A na klupi je tako ostao i u posljednjem kolu gdje je njegova momčad na domaćem terenu remizirala s Rijekom (2:2). Prednost pred njim i dalje ima Zvonimir Šubarić. Hajdukov 20-godišnji vratar i dalje čeka svoju priliku, a kako stvari stoje nije sigurno kada će je dočekati.

image
Vojko Basic/Cropix

Jere Vrcić, 20 (Croatia Zmijavci)

Nakon sjajnog debija u povratku od ozljede i gola za pobjedu protiv Vukovara 1991, Vrcić je odigrao još dvije utakmica za Croatiju. Preciznije, dvaput je ušao s klupe za šaku minuta. Najavio je to trener Ivan Radeljić, dozirat će mladog hajdukovca, oprezan će biti s njim jer friško je zaliječio „rane”. U remiju s Dugopoljem (0:0) odigrao je 12 minuta, a u gostujućoj pobjedi nad Dubravom (1:0) dobio je samo minutu. Vraća se Vrcić i bit će za njega vremena u ovoj sezoni. Već u debiju za Croatiju pokazao je za što je sposoban.

Junak kola je hajdukovac! Kakav debi za novu momčad, ušao pred kraj, a onda u zadnjim sekundama srušio lidera prvenstva

image
Zeljko Puhovski/Cropix

Tomislav Arković, 19 (Croatia Zmijavci)

Nezamjenjiv u Croatiji zato je Arković. Mladi stoper odigrao je svih 90 minuta u obje utakmice prošlog tjedna, a protiv Dubrave je zaradio i žuti karton. Bio mu je to već osmi nastup za momčad iz Zmijavaca u ovoj sezonu. Pet ih je započeo od prve minute, dok je triput ulazio s klupe.

Nino Duić, 19 (Junak Sinj)

Nakon tri utakmice pauze, opet je zabio Duić. Slavio je njegov Junak protiv Kamena s 3:1 u 9. kolu Treće NL jug. Hajdukov napadač na posudbi u Sinju pogodio je za 1:0 u trećoj minuti i tako svojoj momčadi trasirao put prema pobjedi. Bio mu je to treći gol u ovoj sezoni u devet utakmica. U Junaku je standardan, osam ih je započeo od prve minute.

image
Vlado Kos/Cropix

Krešimir Nazor, 20 (GOŠK Dubrovnik)

Cijelu utakmicu odigrao je i Nazor u dubrovačkom GOŠK-u koji je izgubio od Vodica s 3:5. Raritetna utakmica odigrana je u Vodicama s čak osam pogodaka. Nazorovoj momčad nikako ne ide. Pretposljednji su sa samo šest bodova iz devet utakmica, a lošiji od njih samo je makarski Zmaj s bodom manje.

Bez njega Dubrovčani ne mogu, veliki posao u Zmijavcima, a u Zagrebu ništa novo: dvojica i dalje čekaju prve minute...

image
Vojko Basic/Cropix
image
Josko Supic/Cropix
image
Zeljko Puhovski/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. listopad 2024 19:19