StoryEditorOCM
HajdukNa tankim nogama

Špekuliralo se o dolasku bivšeg reprezentativca u Hajduk, bila bi to prava ‘bomba‘, ali od toga neće biti ništa

Piše Sport SD
14. kolovoza 2024. - 11:36

Nakon "slučaja Perišić" zakotrljala se priča o mogućem dolasku Ante Rebića u Hajduk, kako je bivši hrvatski reprezentativac navodno na pragu potpisa za "bijele". Međutim, kako sada stvari stoje ipak ne bi trebalo biti ništa od dolaska Rebića na Poljud.

Bivši član "kockastih" razišao se s turskim Bešiktašem i u potrazi je za novim klubom. Već dugo se dovodio u kontekst Hajduka. Pogotovo je to u zadnje vrijeme bilo aktualno kako je splitski klub bio u potrazi za krilnim igračima, a sam igrač pred razlazom s turskim klubom. No, čini se kako od tog "braka" vjerojatno neće biti ništa.

Tridesetogodišnjak je trenutno slobodan igrač, stigao bi bez odštete, ali makar to nije u cijeloj priči ključno to bi bio svakako i novi financijski uteg za Hajduk koji nije ovog ljeta još napravio očekivano ozbiljniji izlazni transfer kojim bi klub novčano prodisao. Prema dostupnim informacijama nije fokus Hajduka na Rebiću. Tijekom bogate karijere igrao je Rebić između ostalog za RNK Split, Fiorentinu, RB Leipzig, Hellas Veronu, Eintracht, Milan te na koncu Bešiktaš, a sada je u potrazi za novim izazovom. Godina je bio bitan faktor u reprezentaciji Hrvatske, ali nakon Eura 2021. godine i nesuglasica s izbornikom Zlatkom Dalićem više nije pozivan.

image
Boris Kovačev/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 15:54