StoryEditorOCM
Hajdukgrozno

Šokantne scene iz Valencije: junak Hajduka u moru krvi, pogledajte galeriju

Piše Sport SD
18. kolovoza 2022. - 22:55

Igrala se 82. minuta, rezultat je više-manje sugerirao kakvi su odnosi snaga ove večeri bili na stadionu Valencije, kada je momčad iz Splita doživjela novi udarac, nadamo se ipak bez težih posljedica.

Na semaforu je bilo 4:1 za domaćina, kada je Mandi nehotice u skoku laktom udario Nikolu Kalinća u lice u domaćem kaznenom prostoru. Strašno je to izgledalo, dobio je Kalinić udarac laktom u lice te pao na travnjak i nekoliko minuta ležao potpuno obliven krvlju. Sudac je potom Mandiju pokazao žuti karton, ali i presudio da je to bio jedanaesterac.

Marco Fossati, koji je nekoliko minuta prije ušao u igru izveo je najstrožu kaznu i smanjio na konačnih 4:2, standarni izvođač Livaja je u tom trenutku već bio na klupi, zamijenjen je u 79. minuti.

Nije bilo šanse da Kalinić u takvom stanju nastavi igru, Dambrauskas je odmah reagirao i ubacio Atanasova. Nadamo se samo da će s Hajdukovim napadačem biti sve u redu, uzvrat je na rasporedu za tjedan dana.

Dambrauskas: 'Nadam se da to nije u biti ništa strašno'

Dambrauskas je rekao o ozljedi Nikole Kalinića:

- Ima veliku posjekotinu na obrazu, ali nadam se da to nije u biti ništa strašno i da će se brzo vratiti. On je za nas važan igrač koji se vratio nakon mjesec dana pauze.

Kako se nesluženo doznaje Nikola Kalinić će dobti 3-4 "punta", omogao bi biti spreman za uzvrat. Izgledalo je grozno, ali neće biti zla. (SA)

image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Cizmic/Cropix
image
Ante Cizmic/Cropix
image
Ante Cizmic/Cropix
image
Ante Cizmic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2023 20:14