StoryEditor
Hajdukbolje sada, nego balast za proljeće

Šalove u ruke, pravac – istok: Torcida je objavila proglas selidbe jer se Hajduk nije žalio na kaznu zatvaranja sjevera

14. prosinca 2019. - 09:03

Zatvoren je sjever u nedjelju u Poljudu, a Torcida seli na – istok! Hajduk se, dakle, nije žalio na kaznu zatvaranja sjevernog dijela gledališta svoga stadiona. Bolje da ga odrađivanje kazne mine što prije, sad odmah protiv Istre, nego da žalbom (za koju su očito procijenili kako ne bi imala naročitog smisla i samo bi taksu dodatno potrošili) taj balast prebace na proljeće.

Sjever prazan, organizacijski se ne mijenja puno, ulazi na sjeveru bit će zatvoreni, a Torcida je objavila proglas selidbe, okupljanja na istok uz poruku: - Šalove u ruke!

Predbožićna utakmica, ususret pauzi uvijek je donosila poseban ugođaj, pa će sigurno i ovaj put štimung bit naročit, čeka se samo da oproštaj od 2019. Hajduk začini pobjedom, po mogućnosti uz dobru igru, pa da se polusezona zaokruži poluuspješno.

Jednom su navijači Hajduka, u prinudnom seljenju sa sjevera prema istoku i jugoistoku za svoj gušt bacali - cvijeće, kad su već s pirotehnikom na prethodnim susretima bili pretjerali. Vidjet ćemo kakve su novosti sad priredili.

Uglavnom, Torcida sa šalovima ide na istok, svi će se smjestit, svi sa sjevera u selidbi sa starosjediocima na istoku; problema neće biti i ne pravi o tome pitanje nitko u Poljudu.

Podsjetimo tek da disciplinski sudac Alan Klakočer vodi odvojeno evidencije prekršaja doma i vanka, u Poljudu je Hajduk “dogurao” do zatvorenog dijela gledališta na sjeveru i 150.000 kuna, a u gostima je nakon Zaprešića na razini 35.000 kuna globe.

Treba li i s ovog mjesta pozvati na oprez i mudrost?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

20. rujan 2020 11:12