StoryEditorOCM
HajdukTko radi taj i...

Romano potvrdio ‘Raketu‘, pa napravio kardinalnu grešku, navijači mu zamjeraju i spominju izvor nafte na Pujankama!?

Piše Sport SD
18. srpnja 2024. - 12:40

Događa se i najboljima... Fabrizio Romano jutros je lansirao ‘bombu‘ i potvrdio kako Ivan Rakitić zaista dolazi u Hajduk. Dakako, govori se o tome već danima, tjednima, mjesecima, ali nije to - to dok ne kaže Romano. I rekao je konačno u objavi na svom profilu na Instagramu. I kako to obično biva, ispod svake objave o Hajduku rodilo se more komentara. Navijači su zadovoljni, novo veliko ime stiže na Poljud nakon trenera Gennara Gattusa.

image
AFP

Romano tvrdi i da će Rakitić potpisati dvogodišnji ugovor, do ljeta 2026. Kaže i kako su za transfer najzaslužniji trener Gattuso, sportski direktor Nikola Kalinić i Ivan Perišić. Nije Romano, pretpotstavljamo, čuo za Marka Bralića Keta, ključnu figuru u ovom poslu. Godinama je Rakitićev kum dozivao slavnog veznjaka na Poljud. I čini se da je konačno uspio.

Redaju se komentari. Euforični navijači pozdravljaju Romanov ‘pravorijek‘. Pa tako kažu:

- Kakva bi to priča bila da Hajduk s njim sruši Dinamo i napravi dobar posao u Konferencijskog ligi. Hajduk je duša Hrvatske! Rakitić je jedan od najpodcjenjenijih nogometaša ikad!

image
screenshot/Instagram/Marko Bralić

A jedan se prisjetio i legendarne utakmice u dresu reprezentacije: Rakitiiiić! Ivan Rakitić! Hrvatska je u polufinalu Svjetskog prvenstva. Naravno da nije moglo ni bez dobre baze: Romano sigurno nakon Perišića, Gattusa i sad Rakitića misli da imamo naftni izvor negdi na Pujankama...

Here we go! Ivan Rakitić u Hajduku, objavio je Fabrizio Romano. Evo detalja

Fabrizio Romano razveselio navijače Hajduka: ‘Rakitić je raskinuo sa Saudijcima, spreman je za povratak‘

image
AFP

No, jednu stvar navijači su zamjerili slavnom insajderu. Naime, napisao je kako se Ivan Rakitić vraća u hrvatski nogomet. Kako se vraća ako nikad nije ni zaigrao u domaćem prvenstvu!? Pitaju se navijači. Pogriješio je Romano, nekolicina ga je ispravila. Ništa strašno jer tko radi taj i griješi. A sudeći prema njegovim objavama, ‘stađun‘ je od transfera. Radi se itekako, punom parom.

image
AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 10:34