StoryEditorOCM
Hajdukgolgeter šibenika zvuči kao najbliža opcija

Rodić čeka dogovor na saboru HDZ-a?

Piše PSD.
4. srpnja 2009. - 23:06

Saga o napadačima traje, jučer se opet ništa konkretno nije dogodilo, osim što je Ante Miše potvrdio, prisegao pred funkcionerima što mu treba, tko mu treba, kakav mu igrač paše.

No, to je već radio i prije priprema, pa za vrijeme priprema kad je Fredi Fiorentini došao u Sloveniju po papirić želja, a i jučer je Miše govorio što bi bilo dobro da mu kompletira napadački arsenal u kojem zasad ima tek dojučerašnje juniore Antu Vukušića, Marija Sačera i Rafaela Paraibu.

Sve se vrti oko provaljenog kvinteta: Ivan Rodić iz Šibenika, Kamerunac Kouemaha, Australac Djite, Amerikanac Davies, Kinez Zhu Ting. Ima li tu mjesta i za varteksovca Matiju Smrekara? A Peruanci i Paragvajci?
Teško je kupiti dva najskuplja, to ne bi bilo ekonomski opravdano, da se izdvoji odšteta Genclerbirligiju za Djitea, te Duisburgu za Kouemahu, to se čini na papiru previše.

Nije prvi put da pišemo, ali u Zagrebu bi se susretom Mate Peroša i Gorana Pauka (na saboru HDZ-a) trebali oživjeti pregovori Hajduka i Šibenika glede Rodića. Centarfor figurira kao želja Ante Miše o čemu je trener govorio već javno. A i jedini je kadar od spomenutih igrača s dalekih destinacija stići i ući u zrakoplov za Beč već u ponedjeljak. I kandidirati za nastup u srijedu protiv Rieda u austrijskom Steyru.

Menadžeri ostalih igrača stavljeni su u poziciju stand-by, javit ćemo vam se, čim odlučimo! To bi moglo biti u ponedjeljak. Navodno bi Kouemaha mogao u Greuther Fuerth. Odšteta se čini visoka, paprenija je nego kod Brucea Djitea, koji također čeka da mu kažu – dođi.

Dakle, Rodić i tko još? Jedan crnoputi, da se Hajduk na najbolji način deklarira kako među „bijelima“ nema mjesta rasizmu. Uostalom, bili su ovdje i Mass Sarr i Pablo Munhoz, malo je reći da su bili ljubimci publike.

s. alfirević

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2023 01:24