StoryEditor
Hajdukključni dvoboj

Remorker prodora kroz Europu: Hajduk je ovisan o učinku Marka Livaje, u Tobolu dominira srpski igrač razornog udarca

22. srpnja 2021. - 14:26

Ako je netko tegljač ovog nadasve ambicioznog Hajduka onda je to Marko Livaja i to nije prvi put da pišemo, Hajduk je ovisan o učinku Livaji. Sad barem Marko nije sam, u pomoć mu je stigao i Filip Krovinović, zadužen da baluni “imaju oči”. S proigravanjima Krovinovića i Livaja će biti još moćniji, razigraniji.

No, svakako je Livaja prvo ime o koje se Hajduk oslanja. Remorker prodora kroz Europu. S delikatnom pozicijom broja 10, između veze i napada da bude glavni paker, ali i strijelac.

Mjesec dana prije 28. rođendan transfermarkt ga cijeni na 3,5 milijuna eura.

Prije sedam godina, u srpnju 2014. vrijedio je šest milijuna eura, što mu je bila najveća vrijednost, ali drži relativno visok “livel”.

image
AFP

Zoran je kapitalac Tobola, ima razoran slobodni udarac...

On je najzvučnije ime Tobola, moguće je da ne starta odmah, nego da bude joker s klupe, da ga ubace u Poljud kad se bitka ražari, jer srpski nogometaš još je svjež nakon ozljede.

Imati u svojim redovima bivšeg igrača Manchester Uniteda i moskovskog CSKA rijetka je privilegija za Kazahstance. Iz Zrenjanina je, a Partizanove provenijencije, poznat je njegov razoran (slobodan) udarac, kao i vještina driblinga naročito na desnom krilu. Morat će David Čolina pripazit na njega, neka David sruši Golijata.

A da je Tošić Golijat svjedoči činjenica da je u srpnju 2014. u trenutku vrijedio čak 10 milijuna eura, sad ga cijene na samo 300.000, nakon što je prevalio 34, pa je razumljiv taj pad prema “penziji”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. srpanj 2021 23:34