StoryEditorOCM
Hajduku pitanju je brojka

Rakitića prati prava vojska, milijuni obožavatelja, mnogi bi ga rado i upoznali, ovaj detalj možda ih iznenadi

Piše Sport SD
24. kolovoza 2024. - 15:08

Ivan Rakitić potpisao je u srpnju ugovor s Hajdukom na godinu dana uz opciju produženja na još jednu godinu, u Split je došao nakon kratke epizode u Saudijskoj Arabiji.

Doček navijača na Poljudu Rakitić nikada neće zaboraviti, bila je to prava eksplozija emocija.

- Da mi je netko rekao prije tri mjeseca da će se ovo dogoditi, ne bi mu vjerovao.  Ja sam Hrvat, meni je Hrvatska sve i s godinama sam se počeo vezati za ovu sredinu. Osjetio sam da me Hajduk želi i to je od prvog dana bilo sasvim jasno. Napravit ću sve da pomognem i klubu i gradu i državi.Jedva čekam da zaigram, idemo utakmicu po utakmicu i ne želim razmišljati što će biti za devet mjeseci, izjavio je Rakitić tog dana na Poljudu.

image
Duje Klarić/Cropix

Rakitić je najtrofejniji nogometaš koji je ikad zaigrao za Hajduk. Bio je jedan od ključnih igrača Hrvatske koja je na Svjetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji osvojila srebrnu medalju. S Barcelonom je bio osvajač Lige prvaka, dvostruki osvajač Europske lige sa Sevillom, ima četiri osvojene La Lige, četiri Kupa Kralja, dva španjolska Superkupa, jedno Svjetsko klupsko prvenstvo, a u svojim vitrinama ima i švicarski i njemački Kup. 

Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri uživaju u gradu pod Marjanom, česte su njihove objave na društvenim mrežama, a nedavno su proslavili i 13 godina ljubavi.

image
Božidar Vukičević/Cropix

Rakitićeve bravure obožavatelji su vidjeli puno puta na televiziji, gledali ste ga i uživo na stadionima, ali ovaj podatak možda niste znali, koliko je visok Ivan? Lak zadatak za one koji ga osobno poznaju i najveće obožavatelje, 184 centimetra...

Obožavatelji žele znati svaki detalj, nije mala vojska pratitelja na Rakitićevom Instagramu, ima ih više od 17 milijuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 03:23