StoryEditorOCM
Hajduknije skidao osmijeh

Rakitić uz video dočeka objavio emotivnu poruku: ‘Čast mi je igrati u mojoj zemlji, a posebno za ovaj nevjerojatan klub‘

Piše Sport SD
22. srpnja 2024. - 07:24

Ivan Rakitić jučer je poslijepodne sletio u Split nakon što je večer ranije i službeno postao igrač Hajduka. Ubrzo nakon dolaska u grad, bivši hrvatski reprezentativac je stigao na Poljud gdje je predstavljen na konferenciji za medije. U isto vrijeme pred stadionom se okupilo nekoliko tisuća navijača Bijelih koji su došli pozdraviti najtrofejnijeg nogometaša koji je ikad igrao za Hajduk.

On ih je, držeći u rukama šal Hajduka, pozdravio s balkona poljudskog stadiona, a primjetno je bilo da od trenutka slijetanja nije skidao osmijeh s lica. Mnoštvo je skandiralo njegovo ime, a Rakitić je taj šal podigao i izazvao oduševljenje navijača koji se nadaju da je njegov dolazak još jedan dio slagalice koja će srušiti dominaciju Dinama u domaćem prvenstvu i u Split donijeti prvi naslov državnih prvaka od sezone 2004./05.

image
Vojko Basic/Cropix

‘Nevjerojatan klub‘

I sam Rakitić bio je vidno emotivan zbog dočeka koji je organiziran za njega. Zahvalio se svima koji su ga došli pozdraviti i istaknuo da je zahvalan da može "nešto vratiti hrvatskom nogometu".

- Dobio sam priliku vratiti što je Hrvatska meni dala, u tom najljepšem kockastom dresu i to kroz HNL,‘‘ u jedinom klubu u kojemu je bilo moguće. U Splitu imam najbolje prijatelje, Split je moj dom u Hrvatskoj, zato je ovo posebno - rekao je Raketa na konferenciji za medije.

Trenutak u kojem prvi put izlazi pred navijače objavio je i na svom profilu na Instagramu. Uz video je napisao:

- Kakva čast igrati u mojoj zemlji, a posebno za ovaj nevjerojatan klub. Puno vam hvala na toploj dobrodošlici. 

image
Vojko Basic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 07:06