StoryEditorOCM
Hajdukiščekujete li i vi?

Rakitić se još jednom zahvalio nakon sjajnog dočeka, a novom objavom raspalio je navijače: ‘Jedva čekamo vas dvojicu...‘

Piše Sport SD
27. srpnja 2024. - 09:48

Veliko je iščekivanje bilo od prve informacije do dolaska Ivana Rakitića u Hajduk. Zazivalo se njegov dolazak u navijačkim krugovima i prijašnjih godina, ali nikad nije to bilo realno kao sad.

Odreći se velike love da bi usrećio prvenstveno prijatelje i obitelj, a onda i sve ljude koji žive Hajduk potez je veći od ijednog saudijskog ugovora. Već samo zbog tog poteza ostat će Rakitić upisan zlatnim slovima u povijesti Hajduka, a kad još ispuni onu jednu koju svi imaju...

Doček koji je doživio zbog svog poteza na predstavljanju u bijelom dresu bio je spektakularan, a s još većim ovacijama dočekan je uoči utakmice protiv HB Torshavna. Iako ga nije bilo u zapisniku izašao je onda pred navijače pozdraviti ih još jednom te dobio velike ovacije.

Sve to što je doživio posljednjih dana u Splitu dijeli redovito Rakitić i na društvenim mrežama. Oduševljenje je teško sakriti pa je tako podijelio i trenutke s Poljuda uoči HB Torshavna, a među fotografijama pozdrava publici našla se jedna i sa suigračem s kojim ga svi jedva čekaju vidjeti u paru, a to je jasno Marko Livaja.

image
Vojko Bašić/Cropix

‘Jedva čekamo da te vidimo s Livajom u paru‘ poručili su u komentarima mnogi, a Rakitić je uz fotografije napisao: ‘Radujem se što ćemo biti zajedno na terenu‘. Eto tako još jednom je raspalio još jedno iščekivanje pa ne može više nitko ni sakriti više da jedva čeka taj debi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 04:49